K tradiční české kuchyni patří knedlík, který během podzimu zase zažívá boom popularity. Jak jinak servírovat svatomartinskou husu, zvěřinové ragú, bažanta na portském nebo lahodný guláš? Ale víte, že zdaleka nemusíte trvat jen na starém dobrém houskovém knedlíku?
Velká knedlíková kuchařka
Kateřina Šimková
O firmě
Knedlíky Láznička s.r.o. patří ke stálicím českého trhu. Zabývá se vařením knedlíků pro nejrůznější odběratele, například restaurace, catering, školní jídelny, její výrobky najdete také v sortimentu rohlik.cz. Nabídka knedlíků je obrovská, od klasických houskových až po speciální, například brynzáky nebo dýňové či špenátové. Společnost vydala Velkou knedlíkovou kuchařku, v níž najdete 144 knedlíkových receptů, ale nejen to. Zjistíte, že vařit knedlíky není těžké, že jich můžete ochutnat daleko více, než jste si mysleli nebo že existují také knedlíky dýňové, mandlové nebo bezlepkové.