Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Gastronomie

Oslavte blížící se Den cavy

anna-cavy

Šumivé víno patří mezi nápoje oblíbené při jakékoli příležitosti. Během slavnostních událostí se skvěle hodí k přípitku a ve všedních dnech dokáže i obyčejné chvíle pozvednout na luxusní úroveň. Vychutnejte si prémiovou cavu Anna de Codorníu a oslavte s ní dubnový Den cavy.

anna-roseDen cavy je za dveřmi. Už 23. dubna můžeme oslavit svátek tohoto tekutého skvostu, který šumivé víno cava bezpochyby představuje. Vyberte si kvalitní bublinky a sáhnete po značce Anna de Codorníu, rozhodně neuděláte chybu a každého touto šumivou sklenkou potěšíte.

Pokud máte slabost pro bílá šumivá vína, Cava Anna de Codorníu Blanc de Blancs Reserva Brut je tou správnou volbou. Potěší každého a je to sázka na jistotu. Dostane vás svojí úžasně svěží chutí, kterou skvěle doplňuje vůně citrusů, tropických plodů a briošek. Cava Anna de Codorníu Blanc de Blancs Reserva Brut kvasí neuvěřitelných 15 měsíců v lahvi, díky čemuž vás na jazyku pošimrá krásně perzistentní perlení.

Pro ty, kteří se rádi nechají okouzlit růžovou, je připravena růžová varianta Cava Anna de Codorníu Rosé Brut. Perfektně v sobě snoubí eleganci, modernost i půvab, a zaručeně tak zaujme každého, kdo ochutná sklenku této cavy. Je plná ovocných tónů, ze kterých zcela jasně ucítíte červené jahody a k dokonalosti uzrálé třešně. Toto šumivé víno má jemné perlení, díky čemuž je jeho chuť skvěle harmonizovaná ve svěžesti a krémovosti. Cavu Anna de Codorníu Rosé Brut si nejlépe vychutnáte pořádně vychlazenou.  

Prvotřídní šumivou Cavu Anna de Codorníu v obou variantách můžete pořídit na webu společnosti Premier Wines & Spirits www.1er.cz za 465 Kč.

Adéla Kubaštová                                                             

Tomáš Iľko

www.double-u.cz                                                         

Podobné příspěvky

Oslavte Velikonoce s irskou whiskey The Dead Rabbit

Afri

Dtest -Černé čaje povzbudí

Afri

V hlavní roli drůbeží maso a vejce

Redaktor J.Hampl