Zdravíme Vás kamarádi, kolegové, partneři. Ještě než Vás pozvu na křest knihy Síla hotentota bych se s Vámi chtěl podělit, že pořád se snažíme naší firmu udržet, přestože jsme na žalostných 3 procentech obratu. Ekonomická situace není dobrá pro všechny podniky v centru Prahy a pro žádné podniky s přívlastkem TRAVEL. Je to nemilé, ale na druhou stranu aspoň zjišťujeme, co jsme v minulosti neudělali dobře. Učíme se a doufáme, že třeba balíčky radosti #davejber jsme udělali spoustu dobrého.Stejně tak nyní začínáme iniciativu #nastartujcesko a #nastartujslovensko či #mluvimeotom a #slusnostsivzitnenechame, kde si chceme vzít to nejlepší co tady ve společnosti máme a poukazovat, úplně apoliticky na to, co se zde v ČR děje a jakým způsobem si uchovat svobodu slova a služeb. Není to úplně jednoduché, ale pokud uděláme nový kodex mladého podnikatele a kodex konzumu, tak je reálné, že zachováme tuto planetu i našim dětem a jejich potomkům v podobné kvalitě jako je nyní. To by měl být náš cíl:-) Měl jsem tu možnost napsat komentář k tomuto tématu do FORBES, pokud by Vás to zajímalo, tak zde odkaz:
Petr Kovarik
Desatero podnikatele, spokojeného otce a tak trochu hotentota, který spoluvybudoval čokoládový lovebrand metodou pokus-omyl a nezbláznil se z toho. Alespoň pro zatím….
Pro účast na křestu se můžete registrovat zde:https://www.facebook.com/events/677558459693510/
Pojďte oslavit zhmotnění myšlenek do materiální podoby. Tato kniha vznikla také díky Vám a proto bych Vám rád udělal radost a dal možnost ne si jen knihu přečíst, ale také ochutnat z naší výroby, něco si vyrobit a dozvědět se o čokoládě víc než víte:-)
Kniha je o zpovědi a sdílení, jak být po většinu času v pohodě a radosti a jak si dovolit nechápat věci hlavou. O tom, jak se plní sny a o tom, že když něčemu věříme a jdeme do toho s milým úmyslem, tak se splní.-) Je také o tom, co jsem popisoval výše. Jak umět dělat a tvořit a zároveň žít v radosti a nedělat si z toho, co nemůžu ovlivnit velkou hlavu.
Na křestu kromě knihy, možnosti vypálení si krabičky s vlastním textem či logem, či ochutnávky našich čokolád a možné výroby čokolády (takže vhodné i pro děti, můžou i malovat na čokoládu) se budete moct těšit z úžasných vín od našeho partnera Locaste, s kterým děláme společně speciál čokolády.
Zakladatelka Silvie Steinerová zbožňuje kreativní práci s čokoládou. Stojí za vizí a hodnotami značky i za vzhledem jejích produktů. Nezalekne se žádné výzvy a dokáže ostatní nadchnout pro svou vizi.
Silvii jedinečně doplňuje její partner Petr Kovařík – nejen stejně silnou vášní pro čokoládu a poctivým přístupem k její výrobě, ale především obchodním talentem, znalostí světových jazyků a nadšením, s nímž chuťově výjimečnou čokoládu značky Steiner&Kovarik představuje domácím i zahraničním zákazníkům.
Síla hotentota
Petr Kovařík
petr.kovarik@prazskacokolada.cz
Další info:
– Výroba čokolády pro děti – tam bude symbolické zpoplatnění 100 Kč/ks. To ale neznamená, že nebude spousta dobrou na ochutnání a osvěta o čokoládě zdarma.
– Osvěta, co je vlastně čokoláda a o tom, že jsme byli za 1. republiky jedni z největších výrobců čokolády na světě.
– Ochutnávka čokoládového rumu, který vychází z našich bobů, které používáme na výrobu bean to bar čokolády Aluny
– Bude i malý slaný catering:-)
– sleva v den konání křestu 45 procent na čokoládové produkty, které máme na skladě.