Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Gastronomie

Šéfem za pár minut přináší neotřelý pohled na vaření

Pohlreich

Zdeněk Pohlreich opět u sporáku: Připravte si polévku, tradiční české jídlo i dort, který dlouho nevydrží.

Vše se naučíte během druhého dílu oblíbeného pořadu

Šéfem za pár minut

Rizoto z řepyOblíbený pořad televize Prima Šéfem za pár minut přináší neotřelý pohled na vaření. Když své síly spojí Zdeněk Pohlreich s Danielem Combim, výsledkem může být jediné: oslnivá kuchyně v každé rodině. Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají doma, už 7. listopadu v 10.15 na Primě Vařit z římského hrachu? Výsada králů. Aneb jak podotkne Zdeněk Pohlreich, to, že kuchař stárne, se pozná podle toho, že mu začnou chutnat obyčejné věci. I proto budou recepty v tomto díle z obyčejných surovin, ale plné chutí a nápadů.

Přidejte se k nám a vařte také s nápadem. Jak již bylo zmíněno, polévka z římského hrachu rozvoní kuchyni a se slaninovým základem bude extrémně skvělým kulinářským zážitkem pro celou rodinu. Kromě toho si můžete pochutnat na vařeném hovězím jazyku, který si možná ze školní jídelny pamatujete jako pokrm chuti mdlé, ovšem podle receptu Zdeňka Pohlreicha si můžete připravit dobrotu, která opanuje žebříček oblíbenosti rodinných pokrmů.

Připravte si s námi dobroty, které si mlsné jazýčky vaší rodiny zamilují

Dezertem bude torta nocciolá Piemontese. Chutná nemravně dobře a oba pánové v kuchyni se shodnou, že na takovou dobrotu se vyplatí čekat.

Na závěr, pro ty, kdo dbají o zdravou stravu i štíhlou linii, připraví Zdeněk rizoto z řepy s kozím sýrem. Delikatesa ze základních surovin, která si na vašem jídelníčku své místo také najde.
Jídlo má být pestré, chutné a barevné. Těšte se na další díl Šéfa, vše bude spleněno měrou vrchovatou.

Dobrou chuť

Torta NocciolaSledujte novou řadu oblíbeného Šéfa a vařte jako on. Svižně, chutně, zdravě a s nápadem. I vy se totiž můžete stát Šéfem za pár minut. Také druhá série oblíbeného pořadu bude zaměřena na jednoduché a tradiční pokrmy, které z rukou mistra chutnají vždy skvěle a každý je zvládne stejně dobře jako šéf! Osm dílů špičkové kulinařiny v domácích podmínkách, všechny budou velmi pestré a nabídnou divákům různé varianty pokrmů. Zdeněk začne tzv. startérem, což představuje například předkrm, polévku či něco „do ruky“. Poté uvaří plnohodnotný hlavní chod a závěrem připraví pokrm ve stylu light kuchyně pro ty, kteří ještě nemají dost, ale zároveň se nechtějí přejídat.

Vařený jazyk
Vařený jazyk

Ve všech dílech si diváci snadno ověří, že při domácím vaření nemusí jít o dřinu, ale že to může být opravdu radost. Navíc umění, které bude chváleno celou rodinou.  A v neposlední řadě i peněženkou. Protože když se na přípravu jídel a fungování kuchyně podívají jako šéf, zbytky na vyhození zkrátka nebudou. 

Klára Kotábová | externí konzultant odd. marketingu a PR pro televizi Prima

Podobné příspěvky

Krůtí maso je chutné a lehce stravitelné

Afri

Dny zdraví v Praze

Afri

Luxusní kremrole do ruky nově v centru Prahy. S jahodami i čokoládou!

Jaroslav Hauer