Zdeněk Pohlreich opět u sporáku: Připravte si polévku, tradiční české jídlo i dort, který dlouho nevydrží.
Vše se naučíte během druhého dílu oblíbeného pořadu
Šéfem za pár minut
Přidejte se k nám a vařte také s nápadem. Jak již bylo zmíněno, polévka z římského hrachu rozvoní kuchyni a se slaninovým základem bude extrémně skvělým kulinářským zážitkem pro celou rodinu. Kromě toho si můžete pochutnat na vařeném hovězím jazyku, který si možná ze školní jídelny pamatujete jako pokrm chuti mdlé, ovšem podle receptu Zdeňka Pohlreicha si můžete připravit dobrotu, která opanuje žebříček oblíbenosti rodinných pokrmů.
Připravte si s námi dobroty, které si mlsné jazýčky vaší rodiny zamilují
Dezertem bude torta nocciolá Piemontese. Chutná nemravně dobře a oba pánové v kuchyni se shodnou, že na takovou dobrotu se vyplatí čekat.
Na závěr, pro ty, kdo dbají o zdravou stravu i štíhlou linii, připraví Zdeněk rizoto z řepy s kozím sýrem. Delikatesa ze základních surovin, která si na vašem jídelníčku své místo také najde.
Jídlo má být pestré, chutné a barevné. Těšte se na další díl Šéfa, vše bude spleněno měrou vrchovatou.
Dobrou chuť
Ve všech dílech si diváci snadno ověří, že při domácím vaření nemusí jít o dřinu, ale že to může být opravdu radost. Navíc umění, které bude chváleno celou rodinou. A v neposlední řadě i peněženkou. Protože když se na přípravu jídel a fungování kuchyně podívají jako šéf, zbytky na vyhození zkrátka nebudou.
Klára Kotábová | externí konzultant odd. marketingu a PR pro televizi Prima
–