Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura Umění Volný čas

Comeback Adamcové se šperky Tricolora

IMG_2697Představení nové kolekce šperků Jitky Kudláčkové: Olympijské vítězky, tanečnice, herečky, cvičitelka a moderátorský comeback Adamcové

Přední česká šperkařská firma JK Jitka Kudláčková Jewels představila novou řadu sportovní kolekce šperků s názvem Tricolora. Kolekce, která je určena zejména aktivním českým ženám, je vyrobena z bílého, žlutého a červeného zlata, které je doplněno přírodními kameny v podobě briliantů a smaragdů. Hlavním motivem Tricolory je kruh. Při tvorbě kolekce, se spolumajitelka a designérka firmy Jitka Kudláčková řídila lidovým rčením: v jednoduchosti je krása.  „V této kolekci jde hlavně o to, aby i při náročném dni byla vidět krása českých žen. Vybrané modely dokonce nemusíte sundávat ani na sport,“ vysvětlila Kudláčková.

IMG_2701Garantem sportovní kolekce je cvičitelka Hanka Kynychová, která jednotlivé šperky dokonce testovala. „U Jitky v kanceláři jsem se šperky dělala kliky a další cviky, kde jsem věděla, že by mohly překážet. Proto mám na náramku i na řetízku více oček, abych si mohla libovolně upravovat délku. Následně jsem vyjela se šperky na svojí cvičební tour. Zatěžkávací zkoušku zvládly a já jsem moc ráda, že je mohu nosit, protože mám ráda jednoduché, ale zároveň sportovně elegantní šperky, které podtrhnou krásu každé ženy,“ odpověděla známá cvičitelka na otázku moderátorky Jany Adamcové, jak se takové šperky testují.

Mezi hosty nemohly chybět další úspěšné sportovkyně a olympijské vítězky Kateřina Neumannová, Štěpánka Hilgertová a Mirka Topinková Knapková. „Šperky mám ráda, ale nosím je minimálně, navíc mi nesmí nikde překážet. Jsem ten typ ženy, která když už si šperky vybere, tak je moc nemění a nosím je pak jak na běžné nošení, tak do společnosti,“ svěřila se Neumannová a dodala, že bude muset svoji sbírku šperků rozšířit o ty do společnosti. Štěpánka Hilgertová už doma nějaké šperky z dílny Jitky Kudláčkové má: „Před lety jsem si koupila náušnice od paní Kudláčkové, které jsem IMG_2821dlouhá léta nosila a dokonce jsem s nimi vyhrála pár medailí.“  To skifařka Mirka Knapková Topinková má z dílny Jitky Kudláčkové dokonce náušnice na míru. Veslařský svaz Jitce nechal vyrobit náušnice v podobě české vlajky, které mají speciální úpravu nošení ve dvou variantách  na sport a do společnosti. Náušnice měla Knapková jako talisman pro štěstí na olympiádě v Londýně, kde vyhrála zlato.

Bývalé tanečnice a kamarádky Kristina Kloubková a Libuška Vojtková si také nemohly nechat ujít představení této žhavé novinky na českém trhu se šperky. Libuška Vojtková se sice přiznala, že se dívala spíše do jiných vitrín, ale i tak jí Tricolora nadchla. „Vzhledem k tomu, že mám v červnu termín porodu, dívám se spíše na jiný tip šperků,“ smála se štěstím zářící Libuška. Kristina Kloubková pro změnu projevila přání mít tyto šperky v kostymérně hlavního zpravodajství TV Nova, kde již několik let působí. „Šperky Jitky Kudláčkové se mi moc líbí. Jsem moc ráda, že mi to dnes vyšlo a mohu tady být, přiběhla jsem rovnou z natáčení pořadu Víkend. Nová kolekce je nádherná,“ svěřila se Kloubková.

IMG_7114Markéta Hrubešová je vášnivou kuchařkou, takže jí zajímají spíše náramky a náhrdelníky: „Velmi často a ráda vařím, proto z hygienických důvodů nenosím žádné prstýnky.“ Její herecká kolegyně Vlastina Svátková čeká každým dnem radostnou událost. Takže jí otázka na téma, jak to má se sportem a šperky, pobavila. „Celých devět měsíců jsem se ani nehnula. Dnes je tady se mnou můj osobní trenér, který mi řekl, že mi pěkně narostla stehna,“ smála se Svátková, která spolu s manželem vlastní zásnubní prsteny z dílny JK Jitka Kudláčková Jewels, které byly rovněž vyrobeny na zakázku. Známá herečka si totiž přála mít na prstenu otisk oblíbeného stromu borovice.

Daniela Šinkorová se s Jitkou Kudláčkovou setkala poprvé a hned si padly do oka. Daniela se svěřila, že na dovolenou vozí zásadně šperky od manžela. „Jsem pověrčivá, takže když jedu na dovolenou nebo kamkoliv cestuji, beru si sebou všechny šperky, které mám od manžela. IMG_7082Takže se stává, že jsem oběšená šperky jako cikánka. A pak samozřejmě řeším problém, zda šperky mohou do moře,“ svěřila Šinkorová, které se od Jitky Kudláčkové dostalo odpovědi, že šperky samozřejmě do moře mohou a navíc firma JK Jitka Kudláčková Jewels nabízí doživotní servis na šperky: „Jednou za dva roky zákazníci šperky přinesou a my se jim o ně postaráme, vyčistíme.“  Tato informace Danielu tak zaujala, že si nakoupila nejen šperky z nové kolekce Tricolora, ale navíc i cestovní šperkovnici, aby byly šperky od manžela v bezpečí i na cestách. Známá muzikálová herečka tak odcházela z reprezentativní prodejny na Brumlovce s úsměvem na rtech a se slovy, že se určitě bude ráda vracet.

Ráda se vrací také modelka a moderátorka Gabriela Lašková, dříve Kratochvílová. Tato někdejší královna krásy je spolu s Hankou Kynychovou tváří kampaně IMG_7093JK Jewels s názvem Česká krása. Přiznala, že zacházet se šperky jí naučila až Jitka Kudláčková. „Do společnosti šperky nosím, to mi přijde přirozené. Ale na běžné nošení nejsem příliš zvyklá nosit šperky. Jitka mě to pomalu učí a musím říct, že mě to moc baví,“ vysvětlila s úsměvem stále pozitivní Lašková, která spolu s manželem také pyšní snubními prsteny z dílny této přední šperkařské firmy.

A aby toho nebylo málo, tak i přítelkyně tanečníka známého ze soutěže StarDance Marka Dědíka se pyšní zásnubním prstenem JK Jitka Kudláčková Jewels. „Nákup byl rychlý, rozhodl jsem se a chtěl jsem to stihnout ještě v minulém roce. Také jsem přišel sem na Brumlovku a skvělý personál mi výborně a ochotně poradil,“ uzavřel známý tanečník, který v rámci programu předvedl tanec salsa.

Podobné příspěvky

Jeden z headlinerů letošního rekordního Rock for People se vrací do ČR!

Redakce

Osmaosmdesátiny legendární Hany Hegerové oslavíme speciálními koncerty

Jaroslav Hauer

BOHEMIAN RHAPSODY – Bude nejlepším filmem roku?

Jaroslav Hauer