Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Divadlo Kultura

Deprese z Valentýna? Ne!

Divadlo pod Palmovkou

Deprese z Valentýna? Ne! Palmovka na svátek sv. Valentýna vypustila další hudební pecku společně s klipem. Na sv. Valentýna uvedlo Divadlo pod Palmovkou ve světové premiéře nový klip s příznačným názvem S TEBOU NECHCI ZTRATIT JEDINOU CHVÍLI. Jde tak o druhý počin z dílny kapely, která vznikla z herců z Divadla pod Palmovkou. Skvělý videoklip mohou diváci vidět nejen na sociálních sítích divadla, ale také ve společném speciálním programu na platformě Dramox. Píseň S TEBOU NECHCI ZTRATIT JEDINOU CHVÍLI  je možné slyšet i na kanálech divadla na Spotify či Soundcloudu.

S TEBOU NECHCI ZTRATIT JEDINOU CHVÍLI

ValentynPrvní píseň s názvem NECHCI TOHO MOC K VÁNOCŮM zveřejnilo Divadlo pod Palmovkou tematicky před Vánoci a se svým „zombie“ klipem a závěrečnou větou ředitele a uměleckého šéfa Michala Langa „Jsme živé umění“ slavilo nevídaný úspěch. Původně byl videoklip i spolu s krátkým předfilmem určený pro silvestrovské vysílání pražských divadel na Dramoxu, ale sám o sobě se stal hitem sociálních sítí.  „Po novém roce nás zástupci Dramoxu znovu oslovili, zdali bychom se nezapojili do dalšího pořadu, který chystají na Valentýna. To nás nadchlo a opět jsme to pojali po svém. Jsem velmi rád, že tentokrát se do klipu zapojili lidé téměř z celého divadla a také, že v souboru je tolik nadaných muzikantů. Byla to znovu radost, když píseň S TEBOU NECHCI ZTRATIT JEDINOU CHVÍLI vznikala“, říká ředitel, umělecký šéf a tentokrát také bubeník v jedné osobě Michal Lang.

Režie klipu se ujal Tomáš Dianiška a do hlavních rolí obsadil Jakuba Albrechta a Vendulu Fialovou. Píseň nazpívali Radek Valenta a Pavla Gajdošíková. V kapele kromě již zmíněného bubeníka Michala Langa dále hrají Jan Teplý (kytara), Daniel Krečmar (klávesy) a Barbora Kubátová (saxofon). Píseň se nahrávala opět v nahrávacím studiu na Zbraslavi a společně se členy Divadla pod Palmovkou se na natáčení podílel také Viktor Limr.

Reportáž ze vzniku je možné zhlédnout na FB divadla: https://www.facebook.com/Palmovka/videos/2819849518255063

Deprese z Valentýna? Ne! Valentýnský videoklip Divadla pod Palmovkou vám ukáže, že nesmíte ztrácet naději na lásku, ani když jste všech loserů král! Aneb Palmovka přeje všem krásného Valentýna, ať už ho slaví, či nikoliv!

https://www.youtube.com/watch?v=zeySMGgacyY

Markéta Hanušová

Tisková mluvčí, PR a marketingový manažer

Divadlo pod Palmovkou

 

 

 

 

 

Podobné příspěvky

V Trutnově vystavují díla Aloise Kalvody

Petr Ondrášek

Rok 2018 byl pro česká kina rekordní

Jaroslav Hauer

České památky z tisíců kostiček lega – na novou výstavu se vydal i Zdeněk Piškula

Jaroslav Hauer