Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Festivaly

Podzimní Festival Evolution se blíží. Na co se můžete těšit tentokrát?

Evolution

Nápady, rady a inspiraci pro zdravý životní styl můžete najít na Festivalu Evolution, který se bude konat o víkendu 17. – 19. září na Výstavišti v pražských Holešovicích. Pod jednou střechou tu najdete vše, co souvisí se zdravím fyzickým i duševním, rozvojem osobnosti nebo se zdravou stravou. Od nákupů přes ochutnávky a poradny až po festivalové programy pro celou rodinu.

Podzimní Festival Evolution se blíží. Na co se můžete těšit tentokrát?

Aby tělo nebolelo

evolutionNa festivalu se představí lékaři konvenční či celostní medicíny, prostor dostanou praktici alternativní léčby a dojde i na osvědčené rady našich babiček. Odborníci poradí, co dělat, když vás bolí záda, máte migrény, nebo se příliš stresujete. Nutriční poradci se zaměří na správnou výživu a doporučí vám, jak se vyhnout rizikům současného způsobu stravování.

Neznáte? Tak ochutnejte!

Pokud neznáte nejnovější výživové a stravovací trendy, nebo chcete ochutnat kvalitní a výběrové potraviny, neváhejte – vystavovatelé připravili nejen novinky, ale nabídnou i ochutnávky a veletržní ceny.  Odborníci, kteří se zaměří na kvalitu a složení potravin a dalších výrobků, nám poradí, jak se vyznat v etiketách, a jak rozeznat opravdu kvalitní výrobky nebo jaké mají zdravotní přínosy či rizika výrobky, které běžně kupujeme.

Má mě rád, nemá mě rád…

Asi všichni chceme fungující vztah plný lásky, porozumění a klidu. Všichni potřebujeme cítit, že nás někdo potřebuje a miluje. Jinak nám něco chybí. Ale co si s tím počít? V dnešní době existuje mnoho metod, jak na to, a s některými z nich se můžete na festivalu seznámit. Najdete zde lektory, kteří vám poradí, jak rozvíjet vztah, aby se z něho i po letech nevytrácela láska, blízkost, vášeň a intimita. Odborníci poradí, jak rozeznat pravého životního partnera, odhalí, o co jde ve vztahu mezi mužem a ženou, nebo pomohou zjistit, jak předvídat chování partnerů. Chybět nebudou ani programy pro ženy, které jim pomohou uvědomit si svou sexualitu a ženskost.

Pracujte na sobě!

O osobním rozvoji a našem skrytém potenciálu budou mluvit koučové a odborníci, kteří vám poradí, jak na sobě pracovat a jak zlepšovat nejen své výkony, ale i svou pohodu. Seznámíte se zajímavými technikami práce s tělem a vědomím.

Děti nenechávejte doma!

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o mateřství a rodičovství, ale báli jste se zeptat, návštěvníkům prozradí sestava expertů. Lékaři, pedagogové a další odborníci se zaměří na aktuální témata od porodních témat přes správnou výživu, péči o dětské zoubky až po inovativní možnosti vzdělávání či osobní rozvoj dětí. V dětském koutku se rádi postarají o vaše ratolesti, zatímco vy můžete v klidu nakoupit či navštívit vybrané programy, nebo si společně s dětmi můžete odpočinout v relaxační zóně.

Kompletní festivalový program včetně seznamu vystavovatelů najdete na webových stránkách www.festivalevolution.cz.

Podobné příspěvky

The Tap Tap připravují jubilejní desátý ročník festivalu Pojď dál

Redakce

Open air Mladí ladí jazz již zítra 9. září od 15.00 hodin na pražském Výstavišti

Redakce

Pražany čeká v druhé polovině března festival přírody a zdravého životního stylu

Redakce