Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Festivaly

The Tap Tap připravují jubilejní desátý ročník festivalu Pojď dál

pojd-dal-2022

Kapela The Tap Tap po vynucené pauze opět zve na festival hudby a pohybu Pojď dál v areálu škol Jedličkova ústavu na Vyšehradě. Slaňovat se bude věž televizního vysílače na Žižkově.

Letos již po desáté zve kapela The Tap Tap na festival hudby a pohybu Pojď dál.

Letošní ročník se uskuteční v sobotu 7. května. Tentokrát ale budou všechny body programu soustředěny na jednom místě, a to v areálu škol Jedličkova ústavu před branami Vyšehradu.

Maminky nevařte, občerstvení všech druhů, tvarů a chutí zajištěno

Sérii koncertů na Vyšehradě zahájí kolem poledne Katka Šarközi. Ve 13.00 vás rozhoupe showman Cocoman. Ve 14.00 zazní z velkého pódia Ukulele Troublemakers a od 16.00 hodin vystoupí Pískomil se vrací. V 18.00 zahraje slavná kapela Buty. Ve 20.00 festival uzavře hvězda večera The Tap Tap. Další účinkující a dobrovodné akce najdete v programu festivalu.

Ještě před vystoupením The Tap Tap proběhne online přenos slanění na invalidním vozíku, tentokrát z neuvěřitelné výšky 100 metrů televizního vysílače na Žižkově. Slanění absolvuje pravidelná „slaňovačka“ této akce, křehká a statečná Kateřina Šůlová.

K pohybu vás nebudou inspirovat jen melodie hudebních vystoupení, ale i tým Sportovního klubu Jedličkova ústavu.

K festivalu Pojď dál patří již několik let slogan: Maminky nevařte, občerstvení všech druhů, tvarů a chutí zajištěno. V areálu festivalu bude široká nabídka kvalitních specialit jak k jídlu, tak k pití.

Zdena Selingerová

www.pojddal.cz

Podobné příspěvky

Šestý ročník street art festivalu Město=Galerie je v plném proudu

Redakce

Je Votevřeno!!!

Redakce

United Islands of Prague otevírá pražskou festivalovou sezónu

Redakce