Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Festivaly

Zážitky z Festivalu Evolution se stanou vaším bohatstvím

evolution

Jarní Festival Evolution se vám dostane pod kůži. Mezinárodní festival z oblasti zdravého životního stylu a výživy, plný tipů na aktivní trávení volného času, relaxaci a vylepšení zdravotní kondice. Akce, která představí novinky ze segmentu přírodních textilií, účinných bylinných, přírodních i bio potravinových doplňků a především na zážitky nadupaný festivalový program. To je tip, kam vyrazit v termínu 21. – 23. dubna. Festival se koná v Křižíkových pavilonech na Výstavišti v pražských Holešovicích.

Mezinárodní festival z oblasti zdravého životního stylu a výživy

evolutionSrdečně vás zveme na povznášející víkend plný nových zážitků, chutného jídla v prvotřídní kvalitě, přírodních a ekologických produktů, k načerpání inspirace z oblasti osobního rozvoje a především na skvělou atmosféru. Míříte-li za nákupy, během tří dnů si zde můžete nakoupit nejen výhodně díky veletržním slevám, ale také zdravě a bez výčitek k naší planetě. Pokud se zaměříte na program, čekají na vás přednášky, semináře, workshopy a ukázkové lekce, kterými vás provede více než 100 osobností z ČR i ze zahraničí. A to vše zažijete na jednom místě za jedno vstupné.

Mark DzirasaUž nyní vám můžeme prozradit, že jsou pro vás připraveny tři přednáškové sály a jeden velký workshopový sál. Program bude vymazlený od pátku do neděle. Těšte se na herečku Simonou Babčákovou, která zde bude mít přednášku o umění komunikace. Uznávaní lektoři na odemykání dětského potenciálu Jan Mühlfeit a Katka Krůtová představí stěžejní body v pochopení silných stránek u dětí. Velmi přínosná bude přednáška oblíbené transformační koučky Lucie Königové na téma Cesta zpátky k sobě. Mimo jiné se od ní dozvíte, co znamená pojem emoční smraďoch. Vyhledávaný kouč a hokejový trenér Marian Jelínek přítomným poradí, jak nalézt a využívat motivaci. A překvapí vás i zpěvák Ondřej Ruml, který bude na festivalu vystupovat v netradiční roli, tedy nikoliv jako zpěvák. Ondřej nás totiž pustí do svého soukromí.

Věnovat se budeme i sexuální oblasti. O touze, vášni, vůni vzrušení a erotické bytosti v nás, bude přednášet lektorka Jana Mašková Zimolová. A pokud máte rádi tanec, vyzkoušíte si flamenco plné života pod taktovkou talentované Jany Hemelíkové Baudisové.

Milovníky esoteriky a astrologie zaujme Monika Ben Thabetová a její tajná moc čísel. A o cestě k duchovní proměně pohovoří mladý hinduistický mnich a vystudovaný filozof v jedné osobě Swami Akash pod záštitou organizace Bhakti Marga.

A věřte, že toto je zatím jen malý výčet jmen z příjemně dlouhého seznamu. Přijďte si k nám užít prima den, prostě den stvořený přímo pro vás. Festival Evolution je navíc baby friendly. Přijďte tedy klidně i s dětmi.

Kompletní festivalový program včetně seznamu vystavovatelů najdete na webových stránkách www.festivalevolution.cz.

Dana Králíková

Podobné příspěvky

V Praze včera vystoupil Pharrell Williams

Redakce

Nádherná Sára Sandeva rozzářila Karlovy Vary

Jaroslav Hauer

REPORTÁŽ: Centrem Prahy včera prošel pochod Million Marihuana March za legalizaci marihuany

Redakce