Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Film

Halina Pawlowská a spol si dávají dokonalé výzvy!

ZOO -Pawlowská

V novým rokem přicházejí i nové výzvy a předsevzetí. Nejinak jsou na tom i herci z nového rodinného seriálu ZOO, který už 13. ledna startuje na obrazovkách televize Prima. Všichni se pochlubili svým přáním, které chtějí určitě dodržet. Třeba spořádat 1O žloutkových věnečků.

Halina Pawlowská a spol si dávají dokonalé výzvy!

Halina Pawlowská – Lenka Hrabalová

ZOO -BilinaJsem už docela zralá paní, takže vím, že detox se plánuje hodně dopředu a já rozhodně žádný plán nemám. Naopak dávám si předsevzetí, ale jiná. Takové, abych si je užila, měla se na co těšit. Jsou krásná, když mám chuť na deset žloutkových věnečků, tak si je dopřeju. Pokud chci někam odjet, tak jdu. Když nechci celý den něco dělat, tak to nedělám. Myslím si, že mám věk na to, abych přemýšlela víc o těch radostech a život si užila, než abych si ho znepříjemňovala.

Eva Burešová – Viktorie „Viky“ Janečková

Nepiju už asi tři roky, i kouřit jsem přestala, ale ráda o alkoholu vtipkuju. Rozhodně ho ale nepotřebuju k tomu, abych se bavila.

Michaela Pecháčková – Sidonie Anna Novotná

ZOO -Pecháčková
Michaela Pecháčková

Co bych vám řekla. Alkoholový detox se mě ještě úplně netýká a co se týká diet, tak tam nic nedodržuji. Snažím se ale běhat a cvičit.

Šimon Bilina – Adam „Haďák“ Hruška

Nejsou mi ta předsevzetí blízká, můžete si ho dát kdykoliv, a ne na začátku ledna. Takže já si říkám, a to kdykoliv, že bych měl být víc v přírodě a otužovat se, protože to mám rád.

Veronika Freimanová – Marie Roklová

Ještě před Vánoci jsem měla hodně práce, přes svátky jsem si odpočinula a teď jsem zase v pracovním procesu. Natáčíme ZOO, divadla se pomalu rozjíždí, takže na detox a ostatní není čas.

Pavel Nečas – Lubor Brázda

ZOO-Gransky-Necas
Gransky-Necas

Držel jsem pravidelně suchý únor, ale poslední dobou jsem zjistil, že to je zbytečné, když to ostatní měsíce nedodržujete. Pochopitelně ale všeho s mírou. Pokud se sejde několik večírků a oslav za sebou, tak pak si dám oddech do té doby, než mi tělo řekne, že zase může do terénu.

David Gránský – Albert Polák

Řeknu to jednoduše, neplánuji žádný alkoholový detox, ani suchý únor.

Sabina Laurinová – Alice Novotná

Laurinová
Laurinová

Moje profese mi často do života vnáší pevný řád a dril, proto už se žádným novoročním předsevzetím netrápím. Spíš je to při vstupu nového roku tiché zamyšlení a přání, co bych chtěla změnit, nebo v čem pokračovat. V posledních letech je to snaha o to nechodit pozdě spát, mít víc času na knížky, nedohánět věci na poslední chvíli, nebo oprášit cizí jazyky. Doba, ve které teď jsme, drží lidi v napětí, něčemu nepřeje vůbec, někomu bere motivaci, jiným ji naopak přinesla. Já mám spíš přání, abych měla stále hodně zdraví a energie na to, čemu se chci věnovat. Detox? Poslouchám tělo, v pohybu jsem tak nějak permanentně. Nekouřím, to mi tělo zakázalo už od narození a vše ostatní s mírou, někdy bez míry, i nad míru.

Natálie Halouzková – Mína Veselá

Detox u mě nehledejte, protože mám v lednu narozeniny a nechci je bez alkoholu slavit. Možná to nechám až na suchý únor, ale rozhodnutá ještě nejsem.

Josef Ducký | externí dodavatel PR

 

Podobné příspěvky

V prvním českém snímku roku 2019 Cena za štěstí zazáří herečka Simona Prasková

Šebík

Valerie Vachlerová vydává další singl k filmu Tajemství a smysl života

Redakce

Festival Nový ruský film: hvězdy, filmy, zábava

Jaroslav Hauer