Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Film

Herci ze Slunečné plnili tajná dětská přání

herci-slunecna ulice

Snažili se přinést radost těm, kteří nemají takové štěstí. Herci ze seriálu Slunečná se rozhodli splnit některá dětská přání a v rámci projektu Vánoční beránek darovali radost těm, kteří ji nejvíce potřebují. Slunečné hry, hračky a spoustu dalších překvapení si herci přichystali pro děti, které díky akci Vánoční beránek dostanou svůj vysněný dárek.

Herci ze Slunečné plnili tajná dětská přání

slunecna ulice„Moc děkujeme hercům, kteří do Budějovic dovezli dárky a ukázali, že jim dětské osudy nejsou lhostejné. Děkujeme i firmám Wormelen group, a. s., Albi Česká republika a. s. a MASPEX Czech s.r.o., které nám pomohly připravit překvapení a poskytly dárky, které jistě udělají radost všem dětem, až je najdou pod vánočním stromečkem,“ prozradil Josef Ducký, mluvčí seriálu Slunečná.

A jak jsou na tom sami herci se svým vysněným a překvapujícím dárkem? Cestou za dětmi trochu zavzpomínali.

Dana Batulková – Lída Vacková
Pamatuju si z dětství, že jsem dostala chodící pannu. Mám ji dodnes na půdě schovanou, to byl pro mne opravdu překvapivý dárek.

Lukáš Langmajer – Vilda Fiala
Myslím, že jsem dostal netradiční dárky především od svých vlastních dětí. Že mě třeba nakreslily, jak mě vidí ony. A to je dost netradiční.

Ondřej Pavelka – Franta Vacek
Znáte to. Jak byl „měkkejš“, tak to signalizovalo ponožky, trenky, rukavice. A jakmile se objevil tvrdej dárek, tak to bylo autíčko, hodinky a později knihy.

Karel Zima – Pavel Slanina
Máme mezi kamarády takovou toaletní soupravičku, kde je šampon, mýdlo a všechno to má, i co se tvaru týče, takový erotický nádech. Každý rok to dáme v okruhu kamarádů někomu jinému a pošleme to dál.

Za FTV Prima
Josef Ducký  |  externí dodavatel PR

Podobné příspěvky

Valašští filmaři vzdávají hold Davidu Stypkovi

Jaroslav Hauer

Vzniká nový film o Josefu Myslivečkovi. Byl slavnější, než Mozart!

Redakce

Mezinárodní festival Film a architektura 2023 speciálně uvede film o proměně dánské metropole

Redakce