Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Film

Michal z Kouzelné školky přišel krotit dinosaury

jursky park - nadvlada

Lidstvo si opět chtělo podmanit přírodu, ale život si vždycky najde cestu. Do kin se přiřítil letní blockbuster Jurský svět: Nadvláda, který je velkolepým zakončením dinosauří trilogie. Jak už tomu bývá, dinosauři jsou velmi líbivé a lákavé téma, a to jak mezi dětmi, tak i mezi dospělými. Slavnostní předpremiéra v pražském kině IMAX je tomu důkazem.

Jurský svět: Nadvláda

Michal_NesvadbaMezi prvními dorazil do kina usměvavý Michal Nesvadba, který nedávno oznámil konec moderování Kouzelné školky, kde účinkoval 22 let a stal se tak idolem a kamarádem milionů dětí. Bez žlutého trika, hnědých lacláčů a bez skřítka Františka z Fanfárie byl málem k nepoznání. Na zakončení příběhu Jurského světa se přišlo podívat spoustu celebrit se svými ratolestmi. Krásná Eva Decastelo dorazila a zapózovala se svými dvěma dětmi. Stejně tak herečka Monika Zoubková vzala do kina své dvě dcery, naopak Vlastina Svátková se pochlubila svými dvěma syny. Se synem dorazil také herec a bavič Jakub Kohák.

Adela_Gondikova_a_Vaclav_SandaVlastina_SvatkovaEva_Decastelo

Na premiéře však nechyběli ani fanoušci, kteří dorazili bez dětí nebo jsou zatím bezdětní. Vladimír Čapek alias Vláďa ,vítěz Survivora 2022, dorazil sice bez dcery, za to se svou krásnou přítelkyní. Mladý nadějný herec Václav Šanda, se na červeném koberci ukázal po boku své herecké kolegyně Adély Gondíkové. Muzikálový herec a zpěvák Petr Kutheil dorazil se svou krásnou přítelkyní a nechyběl ani vždy skvěle vypadající Matyáš Hložek.

Petr_KutheilJakub_KohakMatyas_Hlozek

Jurský svět: Nadvláda je epickým zakončením trilogie Jurský svět, která započala v roce 2015 v režii Colina Trevorrowa, jenž se podílel na všech dílech, ať režijně nebo jako scenárista. V dinosauřím trháku se v hlavní rolích opět představí Chris Pratt jako cvičitel raptorů Owen Grady a Bryce Dallas Howard jako manažerka atrakce Jurský svět Claire Dearing. Na nostalgickou vlnu devadesátkového Jurského parku perfektně naladí obsazení Laury Dern, Sama Neilla a Jeffa Goldbluma, kteří se vrací na plátna kin, aby se opět postavili tváří tvář dinosaurům a zachránili tak rovnováhu na planetě Zemi a samotné lidstvo. Naposledy je diváci mohli pospolu, a po boku obávaných dinosaurů, vidět před jednadvaceti lety ve filmu Jurský svět 3 (2001).

Cinema City uvede film Jurský svět: Nadvláda v klasických formátech 2D, 3D, ale i ve svých speciálních formátech, kterým jsou 4DX, IMAX a VIP Chodov. Vstupenky a více informací naleznete na www.cinemacity.cz nebo v aplikaci Cinema City, která je dostupná v App Storu a na Google Play.

Denisa Šandová

Podobné příspěvky

Dnes 4. listopadu začíná online verze 3KinoFestu – Festivalu středoevropských filmů

Redakce

Komedie Po čem muži touží vyjde na DVD i s audiopopisem pro nevidomé

Redakce

Wariot Ideal uvede debutový snímek Frame raté 18

Redakce