Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Film

Rychlé a zběsilé rande manželů Hejdových

Moc se na veřejných akcích neukazují, ale rande v kině na filmu Rychle a zběsile 10 si nenechali ujít. Manželé Hejdovi společně vyrazili na slavnostní premiéru v pražském IMAX. Moderátorka doběhla do kina na poslední chvíli přímo z rádia Evropa 2, kde posluchače v živém vysílání její kolega informoval, že se Zorka vedle něj právě obléká a utíká do kina na premiéru.

Nejen manželé Hejdovi se již ve společnosti příliš neukazují. Stejně tak zpěvák Vlasta Horváth, který dorazil do kina se svým bratrem. Moderátor Jan Tuna bez váhání vzal do náručí krásnou hostestku se kterou následně zapózoval fotografům. Lucie Dvořáková neboli DJ Lucca vyvedla na premiéru své ratolesti, stejně se svými dětmi pochlubila moderátorka Štěpánka Dufková. V extravagantním outfitu a objetí krásných „závodnic“ se na červeném koberce předvedl Adam Raiter, bývalý přítel Agáty Hanychové, který ještě v nedávné době randil s pohlednou Radkou Pavlovčinovou. Se svou manželkou si přišel akční snímek užít producent, scenárista, režisér Vítek Pokorný. Společně se vyfotili zpěvák Julián Záhorovský a moderátor, herec a zpěvák Michal Kavalčík. Z muzikálového světa se do kina přišli pobavit zpěváci Tomáš Vaněk a Petr Kutheil.

První díl franšízy Rychle a zběsile byl uveden do kin v roce 2001. V hlavních rolích se představil Vin Diesel coby Dominic Toretto, zakladatel skupiny pouličních závodníků a Paul Walker, který ztvárnil mladého policistu Briana O’Conera. Jak už tomu bývá, z rivalů se stali přátelé na život a na smrt. Napříč prvními díly se setkáváme především s tématem nelegálních pouličních závodů. První trilogii ukončil díl z roku 2006 s názvem Rychle a zběsile: Tokijská jízda. Následně se série s dalším dílem Rychlí a zběsilí (2009) přeorientovala spíše na témata loupeží a špionáže a pořádné akce. Dnes již předposlední díl série s názvem Rychle a zběsile 9 byl uveden do kin v roce 2021. Vin Diesel po premiéře desátého dílu potvrdil, že nás v budoucnu, do úplného ukončení série, čekají ještě další dva filmy.

Cinema City uvádí film Rychle a zběsile 10 v klasickém formátu 2D, 3D ale i ve svých speciálních formátech, kterým jsou 4DX, IMAX a VIP Chodov. Vstupenky a více informací naleznete na www.cinemacity.cz nebo v aplikaci Cinema City, která je dostupná v App Storu i na Google Play.

Denisa Šandová

Podobné příspěvky

Kino Ponrepo promítne vzácné filmy od polárního kruhu

Šebík

Masaryk ovládl České lvy

Jaroslav Hauer

Mission: Impossible Odplata – první část

Redakce