Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura Pozvánky na akce Tiskové Zprávy Umění

Galerie Zahradník uspořádá výstavu studentů Institutu tvůrčí fotografie, kurátorka je MgA. Štěpánka Stein. Vernisáž se uskuteční 2. března.

Galerie Zahradník uspořádá výstavu studentů Institutu tvůrčí fotografie, kurátorka je MgA. Štěpánka Stein. Vernisáž se uskuteční 2. března.Výstava potrvá do 13. března.

MJU NAME je název skupiny autorů Davida Váni, Pepy Dvořáčka a Václava Hníka, kteří se skrze analogovou fotografii snaží reflektovat své okolí a svůj prostor. Banalita každodennosti, neopakovatelný okamžik, krása obyčejného i tak se dá definovat záměr výstavy nesoucí název stejně jako fotografická skupina MJU NAME. Jednotlivé fotografické soubory spojuje nejen práce s analogem, (nutno říci, že většina fotografií je dokonce pořízena s fenomenálně známým kompaktem MJU), ale i jistý druh hravosti a zkoumání hranic samotného média fotografie. Ke spolupráci na výstavě se rozhodli autoři přizvat svého kolegu slovenského fotogarfa Vladimíra Slivku, který se převážně zabývá konceptuálně zaměřenou dokumentární fotogarfií.
Galerie Zahradník
www.zahradnik.pro
Těšíme se na vás!

Podobné příspěvky

V Plaňanech mají díky novému vodovodu kvalitnější vodu

Šebík

DIVOKEJ BILL – POSLEDNÍ KONCERT TURNÉ A ZLATÁ DESKA ZA ALBUM TSUNAMI

Šebík

Cyklistické zvonky probudí náplavku .

Redakce