Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura

Hledá se Česká Miss 2017

DSC_7646.JPGuČeská Miss plánuje návrat na Primu i spolupráci s topmodelkou Simonou Krainovou

Česká Miss pod vedením Martina Ditmara a Evy Čerešňákové plánuje návrat na televizní obrazovky. Nové vedení aktivně jedná o finální podobě spolupráce s FTV Prima a je aktuální zájem obou stran se dohodnout. Finálový večer České Miss 2017 by se tak měl vysílat v přímém přenosu.

Ředitelka soutěže Eva Čerešňáková spokojeně navazuje: Čerešňáková ke spolupráci přizvala také své kolegyně, Anetu Vignerovou, Elišku Bučkovou, Terezu FajksovouDSC_7653.JPGu a Nikol Švantnerovou, které předají finalistkám své zkušenosti ze soutěže Miss. “Mentorkami finalistek budou zkušené vítězky z předchozích let a věřím, že finalistky i budoucí vítězky připraví na svět showbusinessu i povinnosti spojené s kralováním.”

“Připravujeme pro dívky nesmírně zajímavý program ve spolupráci s top guru v nejrůznějších oborech. Máme radost, že jsme se domluvili i s topmodelkou Simonou Krainovou, která patří mezi osobnosti, jež mohou dívky nesmírně inspirovat. Nechá je nahlédnout do světa modelingu, módy a poodhalí, jak vzniká vlastní módní kolekce.

Od 12. ledna se naplno rozjela castingová tour Hledá se Česká Miss 2017
První casting se koná 12. 1. od 11:00 – OC Arkády Pankrác Praha, následují: 15. 1. od 14:00 – OC Central Most, 17. 1. od 14:00 – OC Breda & Weinstein Opava, 18. 1. od 14:00 – OC City Olomouc, 19. 1. od 14:00 – OC Olympia Brno a 20. 1. od 14:00 opět OC Arkády Pankrác Praha.

DSC_7605.JPGu
Z padesáti semifinalistek bude v únoru vybráno 25 soutěžících a následně finálová 12.
Česká Miss 2017, bude korunována v červnu, během velkého finálového večera. Do průběhu příprav uchazeček o titul se letos zapojí nejen již zmíněné zkušené miss předchozích let Vignerová, Bučková, Fajksová, Švantnerová a topmodelka Simona Krainová, ale také špičkoví odborníci
Při prvním castingu na novou Českou Miss si vedení soutěže  pronajalo vagon metra, uchazečky svléklo do plavek a  přivezli je soupravou do stanice metra Pankrác. Dále se dopravili po eskalátorech až do budovy obchodního centra, kde na ně již čekala hvězdná porota a děvčata měla 15 sekund na svou prezentaci.

DSC_7614.JPGu DSC_7624.JPGu DSC_7617.JPGu DSC_7622.JPGu

Uložit

Podobné příspěvky

Michael Douglas má obraz od Hejlové

Jaroslav Hauer

Vizuálně hudební show The Same Self chce prolomit tabu o ženském cyklu

Redakce

Meky Žbirka 21. října v Lucerna Music Baru velkolepě oslaví 20. narozeniny Modrého alba

Jaroslav Hauer