Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Hudba

Janků, France i Issa se sejdou na balkóně

plakat-zpivani z balkonu

Po úspěšném pražském Zpívání z balkónu a Vánočním zpívání z balkónu v rámci obou nouzových stavů se tato akce na podporu kultury, cestovního ruchu a znovu potkávání se mezi lidmi se jako první město v ČR Česká Lípa rozhodla tento koncert převzít a společně s agenturou Martin Production uspořádat. Akce proběhne ke konci prázdnin a to ve středu 25. srpna 2021 od 18.00 na náměstí v České Lípě. Zpěváci budou zpívat přímo z radnice českolipské radnice a celou akci zahájí starostka města Česká Lípa Jitka Volfová.

Janků, France i Issa se sejdou na balkóně

ZPÍVÁNÍ Z BALKÓNUProducent akce, zpěvák Martin France sáhl po zpěvácích s kterými často spolupracuje a tak si nejen českolipáci mohou přijít poslechnout zlatého Superstára Zbyňka Drdu, rodačku z České Lípy Zuzu Novou, která v současnosti převážně koncertuje po zahraničních pódiích s kapelou The RockSet – World Roxette Tribute Band, Sámera Issu, který v České Lípě studoval Euroškolu,  už zmíněného zpěváka a producenta Martina France, který v České Lípě vystudoval Střední ekonomickou školu a má dodnes v České Lípě rodiče. A jako hlavní hvězda vystoupí Heidi Janků, která tuto akci ráda přijede podpořit, aby se lidé znovu mezi sebou začali znovu potkávat. Heidi navíc s Martinem France čeká 11. října 2021 premiéra bláznivé divadelní komedie Jsem krásná v pražském Kulturním domě Barikádníků a jelikož je to zájezdová komedie, tak věří, že s tímto kusem navštíví právě i Českou Lípu.

Všichni zúčastnění interpreti jsou zvědaví, jaké bude první přijetí mimopražskými diváky v České Lípě, ale jelikož mají všichni srdce na správném místě, akci velmi rádi podpoří a mají velikou radost, že pro všechny příchozí návštěvníky je tento koncert zdarma.

Jak říká producent a zpěvák Martin France: „Moc rádi bychom lidem alespoň na chvíli vytvořili úsměv na tváři a aby také zapomněli na současné problémy, dali si konečně pivo, víno nebo kafe a potřásli si rukama se svými starými známými a potkali třeba nové známé.”

Martin France

Podobné příspěvky

Program na měsíc únor – music klubu MODRÁ VOPICE

Redakce

Marika Gombitová hlásí vyprodanou O2 arénu

Redakce

Ivana Korolová pustila do světa další videoklip

Jaroslav Hauer