Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Hudba

Kapitán Demo představuje novou desku Mistr Světa Všeho

kapitan demo

Křest dlouho očekávaného alba česko-italského podnikatele Kapitána Dema s názvem Mistr Světa Všeho proběhne v pražském O2 universum 4. května 2022. Lístky jsou už nyní v prodeji v síti Ticketmaster.cz. Nová deska, která právě vyšla, je nabitá zajímavými hosty z řad českých celebrit. Fanoušci se můžou těšit třeba na zpěváka Dalibora Jandu, se kterým Demo nazpíval první singl Pudeme domů a budeme někoho pomlouvat, Jana Bendiga, Zdeňka Godlu, Tomáše Kluse, Tomáše Kluse revival, operní pěvkyni Kristýnu Kůstkovou a mnoho dalších plátců DPH. Megalomanský koncert pak proběhne za účasti hned několika z nich.

Kapitán Demo představuje novou desku Mistr Světa Všeho, kterou pokřtí začátkem května v O2 universum.

dKaždej kdo mě zná ví, že naše koncerty jsou nezapomenutelný a to znamená, že se na ně nedá zapomenout. Stejně tak tomu bude i v O2 universum. Křest desky Mistr Světa Všeho se odehraje ve třech časových pásmech a dvanácti dimenzích. Uvidíš tam všechny, který v českým šoubyznysu něco znamenají, ale i normální lidi jako seš ty.“ uvedl magnát Demo.

Album Mistr Světa Všeho k poslechu zde: https://s.disco.ac/pjomfqdzgrxn 

demoS novou desku Kapitán Demo zároveň představuje novej klip k druhému singlu ČARDÁŠ, na němž hostují Zdeněk Godla a Jan Bendig. „Klip se natáčel v jižním Vesmíru, na planetě, kde v současnosti kupuju pozemky a taky normálně na Zemi kde už sem všechny pozemky koupil. Videoklip se natáčel přesně hodinu našeho času,“ popsal podnikatel Demo.

KAPITÁN DEMO – ČARDÁŠ ft. Zdeněk Godla & Jan Bendig: https://www.youtube.com/watch?v=aJgvE-T5WQU

demoNa novém multi platinovém albu Mistr Světa Všeho Kapitán Demo údajně pracoval devět let. Podle jeho slov by mělo jít o vůbec nejlepší nahrávku všech dob. Poslední deska vyšla v roce 2020 a jmenovala se Řekni mámě ať ti koupí Bentley.

Na připravovaný křest v O2 universum můžou příznivci Kapitána Dema kupovat lístky už teď. V rámci koncertu jsou v prodeji taky speciální vstupenky pro rodiny, pro které bude připraven zvláštní sektor. Pro uplatnění slevy pro děti kontaktujte email: o2universum@ticketmaster.cz.

Odkaz na prodej vstupenek: https://www.ticketmaster.cz/event/kapitan-demo-vstupenky/42771

Denisa Cingelová

Podobné příspěvky

Krucinál, mně už je 31 let a začínal jsem v sedmnácti, chápete to?

Jaroslav Hauer

Pan Moravanka největší hvězda dechovky

Redakce

Dirigent Jakub Hrůša získal německou hudební cenu Opus Klassik 2023 v kategorii Dirigent roku

Redakce