Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Hudba

Mireille Mathieu se připravuje na evropské koncertní turné

Mireille Mathieu

Mireille Mathieu se i se svojí kapelou připravuje na evropské koncertní turné Anniversary Tour, na kterém oslaví 60 let na hudební scéně. Všechny zakoupené vstupenky na přesunuté koncerty zůstávají platné.

Mireille Mathieu se setká se svými fanoušky

Mireille Mathieu„Mireille Mathieu se rozhodla uspořádat velké koncertní turné Anniversary Tour v říjnu 2022, aby se konečně sešla se svými fanoušky společně oslavili výročí 60 let na hudební scéně,“ komentuje novou koncertní tour ředitel produkce pořadatelské agentury JVS GROUP, Petr Suchánek.

Všechny zakoupené vstupenky na přeložené koncerty zůstávají platné, Anniversary tour se bude pořádat ve stejných koncertních prostorách, takže diváci i v novém termínu dostanou přesně to místo, které si původně v předprodeji vybrali.

Nové termíny koncertu Mireille Mathieu a jejího doprovodného orchestru:

18. 10. 2022 NTC Bratislava, Slovensko

20. 10. 2022 BVV Brno, Česká republika

22. 10. 2022 Kongresové centrum Praha, Česká republika

Mireille Mathieu, která letos oslaví již 60 let na hudební scéně, bývá přirovnávána k pěveckým hvězdám jako je Paul Anka, Charles Aznavour, Tom Jones a další. Drobná Francouzka dobyla svět svými písněmi a šansony, kterých nahrála přes 1200 ve 12 jazycích. 200 milionů prodaných nosičů je krásným důkazem její obrovské popularity po celém světě. Publikum snad nejvíc miluje její šansony Mon credoQu`elle est bellenebo Mon bel amour d`été, ve kterých Mireille Mathieu navazuje na tvorbu Edith Piaf, další neméně slavné Francouzky, která proslavila francouzský šanson již ve 40. a 50. letech 20.století. Právě šanson je esencí francouzského šarmu i temperamentu, který spolu s ikonickou ofinkou k madam Mathieu neodmyslitelně patří již 60 let. Toto významné výročí Mireille Mathieu oslaví společně se svými fanoušky na velké Anniversary tour, která se bude konat v říjnu 2022.

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na koncert v říjnu 2022.

Eva Polívková

Podobné příspěvky

Pražský klub Modrá Vopice je tady hezkou řádku let. Nezdá se, ale je to tak!

Redakce

České sbory zazpívají pro Ukrajinu

Redakce

Michal Hrůza v novém videoklipu připomíná příběh muže, který se odvážně vydal na křídlech za svobodou

Jaroslav Hauer