Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Hudba

Pavol Habera s kapelou Team přilákali do O2 areny všechny generace

Málokomu z československých interpretů se podaří vyprodat velké haly. A málokomu se podaří vyprodat právě O2 arenu. Palo Habera a jeho kapela Team to dokázali. Včerejší koncert ve vysočanské hale přilákal děti i dospělé.

Habera na sebe jeden čas upozorňoval jako drsný porotce talentované show a díky tomu se na něj svalovalo spousta kritiky. “Ostré” vyjadřování patřilo však jen do televize jako nápaditý scénář, včerejší koncert dokázal, že je Palo sympaťák. Ale nepředbíhejme..Jako předskokan vystoupil Peter Aristone, s kterým spolupracovala většina diváků na ploše, ale valná část fanoušků kapely Team byla ještě před branami O2 areny.

Příznivci ocenili včasný příchod hlavních hvězd večera, který následoval po motivujícím medailonku frontmana kapely. Poté již začala show, na kterou všichni přítomní čekali. Že to Habera s publikem umí, dokázal nejen při focení oblíbeného “selfíčka”, které na jeho instagramu nesmí chybět. Všichni ochotně na jeho povel zvedli ruce a při mexické vlně nepotřebovali fanoušci ani instrukce – zvedali se jak ti nejmenší, tak i ti nejstarší a po pražské mexické vlně se již nikdo v sektorech neposadil.

Pavol Habera nešetřil ani fórky, když v pauzách komunikoval s publikem. Největší aplaus od diváků sklidil tehdy, když se vrhl přes zábradlí k nejbližším tribunám a obdaroval tak fanoušky v sektorech svoji blízkou přítomností. Fanoušci nejvíce ocenili i hity jako Je to vo hviezdach, Oda na tie cesty po tele či Slovník cudzích slov. Nechyběla ani romantická píseň Boli sme raz milovaní, kterou si Palo střihl sám jen s kytarou. Koncert završil přídavek Reklama na ticho a Držím ti miesto.

Habera & Team 33 Tour je našlápnuté turné plné hitů a skvělých momentů. Za takovouto show by se nemusely stydět ani zahraniční kapely. Že hudba Teamu nestárne bylo vidět nejen na různorodém publiku, ale i na nadšení všech, kteří na koncertě byli.

Fotografie: http://kultura.zpravy.idnes.cz/, Tomáš Krist

Podobné příspěvky

Cop a Nezmaři míří do Lucerny. Pro velký zájem přidávají další koncert odpoledne

Jaroslav Hauer

Legendární saxofonista Maceo Parker představí své nové album

Redakce

Věra Špinarová s Heidi Janků vyjedou na turné.

Jaroslav Hauer