Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Hudba

Velkolepá hudební show Queen Symphonic v Praze

Katya Beilis

Velkolepá hudební show Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience obsazená pěveckými hvězdami londýnského West Endu přeložila svoji českou premiéru na 11. 6. 2022. Program bude obohacen o vystoupení čestného hosta: Katyi Beilis známé ukrajinské zpěvačky. Všechny vstupenky zakoupené na původní koncert zůstávají platné.

Queen Symphonic přijedou 11.6. 2022 do Tip sport areny Holešovice

Oznámili také hosta: spolu s nimi vystoupí  ukrajinská zpěvačka Katya Beilis

Jedinečné spojení symfonického orchestru a živé rockové kapely předvede nejznámější hity ikonické britské skupiny Queen. Na představení se podílel samotný kytarista Queen-Brian May. Fanoušci se tak mohou těšit na hity jako I Want it All, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody a další, v podání několika desítek hudebníků.

„Jsme velmi rádi, že všechny tři koncerty, které s Queen Symphonic v Evropě pořádáme podpoří Ukrajinu. Dohodli jsem se s umělci i s managementem, že celý zisk z koncertu věnujeme právě této válkou zasažené zemi. A protože náhody neexistují, tak do České republiky právě z Kyjeva utekla i známá zpěvačka Katya Beilis, která spolu se skvělými zpěváky z West Endu vystoupí jak v samotné show, tak jí bude věnován začátek koncertu,“ komentuje připravovaný koncert ředitel produkce pořadatelské agentury JVS GROUP, Petr Suchánek.

Hudební show, při které na diváky čeká spojení velkého symfonického orchestru, rockové kapely a nejlepších londýnských muzikálových zpěváků již viděly již miliony fanoušků po celém světě. V samotné Británii má za sebou turné s více než třiceti zastávkami pro 150.000 diváků.

Nový termín Queen Symphonic A Rock Band & Orchestra Experience:

11. 6. 2022 Tipsport Arena Praha

Všechny zakoupené vstupenky zůstávají platné, akce se pořádá ve stejných koncertních prostorách, takže diváci i v novém termínu dostanou přesně na to místo, které si původně v předprodeji vybrali.

Podobné příspěvky

Italská legenda Drupi v Michalovcích

Jaroslav Hauer

Koncert k poctě Paca de Lucía 

Redakce

EVA a HYNEK podpořili projekt STOP TÝRÁNÍ stihli i slavit!

Šebík