Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Film Kultura

Iva Pazderková vyrazila na film Deadpool a dováděla na premiéře. Předvedla fotografům pořádné divadlo

Do tuzemských kin přichází nový super hrdinský film s názvem Deadpool 2. Na jeho slavnostní premiéru dorazila i herečka a komička Iva Pazderková. Jelikož je Iva velká fanynka tohoto kontroverzního marvelovského hrdiny, nepodcenila ani přípravu na jeho velký den, kdy byl slavnostně uveden v kině IMAX. Na akci dorazila s přítelem a v oblečku, který obdivoval i sám Deadpool. Iva je známá komička, a tak v dokonalém outfitu v prostorách kina IMAX dováděla s přítomným cosplayerem a jejich pózování fotografům nebralo konce.

Deadpool je chlapík mnoha tváří, byť ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k super hrdinským pravidlům fair play. Pokračování jeho příběhu napjatě očekávali všichni fanoušci a Deadpool opět nezklamal! Již po prvních projekcích se nový snímek Deadpool 2 těší velmi dobrým recenzím. Slavnostní premiéru filmu, která se konala v kině IMAX navštívilo také mnoho známých tváří. Herečka a komička Iva Pazderková nezklamala a i když byla na akci „pouze“ jako host, s přítomným cosplayerem předvedla pěkné divadýlko pro přítomné fotografy. Marvelovský film si nenechal ujít také frontman kapely Skyline a oblíbený trenér Jakub Bína, manželka známého fotbalisty Radka Kocurová, herec Jakub Štáfek, moderátorka a modelka Monika Leová, herečka Malvína Pachlová nebo moderátor Tomáš Hauptvogel.

Nový film Deadpool 2 můžete navštívit ve všech multiplexech Cinema City, a to ve všech formátech, tedy: 2D, 4DX, IMAX, Dolby Atmos a VIP Chodov. Více informací o jednotlivých projekcích najdete na www.cinemacity.cz

Podobné příspěvky

NAROZENINY OPERNÍHO TENORA LUKÁŠE MORAVCE

Šebík

Nová kniha Liane Moriarty: TŘI PŘÁNÍ

Redakce

Na pražském výstavišti začala největší akce pro milovníky piva – Český pivní festival

Redakce