Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Film Kultura

Jirka Mádl dělal VLNY

Hosty včerejší odpolední talk show probíhající v rámci programu Mall.cz Parku byli herec a režisér Jiří Mádl, scénárista Hořícího keře a Pustiny Štěpán Hulík a jeden z nejmladších režisérů Matěj Chlupáček. Filmové osobnosti z řad 30 pod 30 se svěřily se svými dojmy z návštěvy festivalu, i tím co plánují v budoucnu. Jirka Mádl právě dokončil film Modelář, ve kterém hraje a v říjnu půjde do kin jeho režisérský výtvor film Vlny. 

Úderem čtvrté hodiny byla zahájena další z řady diskuzí vedených moderátorem Petrem Šimůnkem na nejrůznější témata ze světa byznysu, filmu a kreativního průmyslu. „Já jsem dorazil do Varů před chvílí a jsem ještě úplně čerstvý, tedy alespoň zatím. Žádný film jsem tudíž ještě nestihl, ale určitě si hodlám Vary pořádně užít,“ popisuje Jirka Mádl. Promluvil také o svých dalších aktivitách, vedle režírování filmu Vlny zachycující období šedesátých let, hrál v Zelenkově Modeláři a koprodukčním filmu Hra.

Vyzpovídán byl i Štepán Hulík, který jakožto porotce zhlédne denně minimálně dva filmy. Celkem jich musí vidět dvanáct a už teď má svého favorita. Třetím účastníkem talk show byl režisér Matěj Chlupáček. Z festivalových filmů ho nejvíce zaujal Light of my life s jednou z hlavních hvězd, která dorazila do Varů, Caseyem Affleckem.

Na rozhovory se zajímavými osobnostmi se můžete přijít osobně podívat do MALL.cz Parku nebo je sledovat živě na Mall.tv.

Veškeré podrobnější informace o dalším programu a aktivitách MALL.cz Parku naleznete na https://festival.mall.cz/.

 

 

 

Podobné příspěvky

Milena Dopitová vystavuje ve Veletržním paláci

Petr Ondrášek

Do 31. ledna 2021 je možné přihlásit knihu mladých talentovaných autorů o Cenu Jiřího Ortena

Redakce

Rusalka má premiéru v Národním divadle už 8. a 10. března

Redakce