Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kino

Kateřina Kundosaki Klinderová dorazila z pustého ostrova rovnou do kina

„Shazam!“ ozývalo se v pražském kině Cinema City IMAX v podání dabéra Michala Holána, který propůjčil svůj hlas hlavnímu charakteru ve stejnojmenném filmu. Ten se společně s dalšími českými celebritami zúčastnil slavnostní premiéry snímku Shazam! Hněv bohů, který se právě vrhá do kin. Někteří dorazili se svou drahou polovičkou, jiní další přednost svým ratolestím.

Na  premiéře nového komiksového snímku společnosti DC, se některé celebrity pochlubily svými potomky. Mezi nimi byla i moderátorka Lejla Abbasová, která se po delší době ukázala ve společnosti se svým synem. Stejně tak herec Lukáš Langamajer dorazil v doprovodu svého syna. Mladá moderátorka Naomi Adachi dorazila na premiéru sice bez doprovodu, ale  nakonec jí společnost dělala zpěvačka a raperka Sharlota, která jako vždy před objektivy zářila. S kamarádkou se po červeném koberci prošla úspěšná spisovatelka Markéta Lukášková, která si srdce čtenářů získala knihou Losos v kaluži. Herečka Michaela Pecháčková zapózovala po boku svého velice sympatického přítele. Nejhlasitějším elementem celého slavnostního večera byl dabér Michal Holán, který hlavní postavě v uváděném filmu propůjčil svůj hlas. Ikonická hláška filmu „Shazam!“ tak zněla celým foyer kina. Společnost mu na premiéře dělal kamarád herec a zpěvák Vojtěch Drahokoupil. Mezi posledními doběhla na premiéru časově vytížená Kateřina Kundosaki Klinderová, která se před nedávnem vrátila z Dominikánské republiky, kde se účastnila reality show Survivor Česko & Slovenko. Mezi dalšími hosty byl například moderátor Petr Vojnar, herec Tomáš Vaněk, model Matyáš Hložek a další.

Shazam! Hněv bohů studia DC comics, je přímým pokračováním filmu Shazam! z roku 2019. Druhý díl byl oznámen již týden po premiéře dílu prvního a do kin se měl dostavit již v dubnu 2022. Avšak kvůli tehdejší světové pandemii byl přesunut na letošní březen. Režisérem snímku byl opět David F. Sandberg, který má na svém režijním kontě nejen „Shazam filmy“, ale také horory jako Annabelle 2: Zrození zla  nebo Zhasni a zemřeš. V hlavní roli se diváci znovu mohou těšit na Zachary Leviho, který v minulosti nadaboval a nazpíval například prince v oblíbené animované pohádce Na Vlásku.

Cinema City uvede film Shazam! Hněv bohů v klasickém formátu 2D, 3D, ale i ve svých speciálních formátech, kterým jsou 4DX, IMAX a VIP Chodov. Vstupenky a více informací naleznete na www.cinemacity.cz nebo v aplikaci Cinema City, která je dostupná v App Storu i na Google Play.

Denisa Šandová

Podobné příspěvky

Cinema City zve filmové příznivce do svých multiplexů

Redakce

Léto nabízí filmové hity

Redakce

Neuvěřitelná proměna – z Budaře je Karel Čapek, z Martina Huby Masaryk. Točí se nový film

Jaroslav Hauer