Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura Literatura

Knihománie 2016

Zaregistrovali jste v poslední době reklamu na knihománii, která na Vás útočí ze všech mediálních stran? Ptáte se, co knihománie představuje? Jak je přínosná, nebo pro koho je určená?

Díky spolupráci 16 nakladatelství a téměř 250 knihkupců po celé České Republice, byl (od minulého týdne) spuštěn 6. ročník knihománie. Tuto velkoplošnou akci lze chápat jako vyvrcholení knižní sezóny, jako průvodce nejlepších podzimních titulů a stává se také přínosným rádcem v období předvánočních zmatků. Nejenže obstaráte kvalitní dárek pod stromeček, ale budete i štědře odměnění. V rámci knihománie si pro Vás organizátoři připravili malé poděkování v podobě Kouzelné omalovánky. Které tituly byly do této TOP nabídky zařazeny?

V nabídce knihománie si vybere opravdu každý. Najdete knihy pro malé i velké, romány, detektivky, díla domácích i zahraničních autorů nebo dokonce kuchařky. S jednou takovou přichází i Zdeněk Pohlreich, který nabízí v Lehká kuchyně gurmánské pokrmy s nižší kalorickou hodnotou.

Pokud patříte mezi fanoušky belgického detektiva Hercule Poirota, budete nadšeni z kompletního vydání Hercule Poirot: Povídky. Milovnice padesáti odstínů šedi naopak přivítají drsný thriller ze světa vysokých peněz a neomalených erotických praktik pod názvem Maestra. Pokud čtenář touží po oživení vzpomínek na dětství, či obdarování nejmenších členů rodiny, knihománie doporučuje  Znamenité příběhy čtyřlístku. Příznivci světoznámé autorky Liane Moriarty se konečně dočkají nového psychologického románu Tři přání a kniha u níž se očekává nejvíce rozporuplných názorů nese název Eva.

Toto je pouze skromný výčet z toho, co si pro nás nakladatelství připravila. Celkově je do akce zařazeno 22 bestsellerů a vybírat lze z pohodlí domova přes web, ale i přímo osobně v knihkupectví. Knihománie trvá od středy 19. října do neděle 20.listopadu 2016, co na to říkáte?

http://www.knihomanie.cz/

Podobné příspěvky

Pepa Vojtek ve své životní roli

Jaroslav Hauer

Operní tenor Lukáš Moravec zpívá romské a moravské písně …

Šebík

Den dětí s Baletem Národního divadla 29. 5. i s baletní dílnou

Šebík