Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura v Praze

Alexandra Hejlová a Oldřich Tamáš vyprodali Salmovskou aneb úspěšná premiéra!

Salmovska kavarna

Výtvarnice Alexandra Hejlová a moderátor Oldřich Tamáš mají za sebou úspěšnou premiéru talkshow „Skoro dámský klub…“ v Salmovské literární kavárně, která byla beznadějně vyprodána!

Alexandra HejlovaVýtvarnice, designérka šperků, divadelních kostýmů, ilustrátorka mnoha knih, Alexandra Hejlová, která rovněž zazářila svou spoluprací s Muzeem Salvador Dalí Enigma pro společnost Dalí Universe, začala také koncem loňského roku spolupracovat na natáčení talkshow Skoro dámský klub, s moderátorem, ředitelem TV V1, Oldřichem Tamášem, který je zároveň autorem, scénáristou a režisérem talkshow.

Během krátké doby, co Hejlová a Tamáš talkshow natáčí, získal Skoro dámský klub i svou domovskou scénu. Díky Hejlové, která dostala nabídku vrátit se po delší odmlce na pódium v Salmovské, kde mnoho let účinkovala v několika pořadech, si Skoro dámský klub našel své místo i na „prknech co znamenají svět“. Nyní proto máte jedinečnou příležitost účastnit se Skoro dámského klubu… i vy, prozatím jednou za dva měsíce uvidíte Hejlovou a Tamáše s jejich hosty naživo!

Peter PačutPremiéru talkshow 4. dubna odstartovali hvězdně. Slovenský zpěvák Peter Paul Pačut, který je protagonistou Freddieho Mercuryho, zazpíval několik hitů skupiny Queen a také zavzpomínal na Karla Gotta, kterému v roce 2010 dělal předskokana a měli společnou šatnu. Dalším zajímavým hostem byla esoterička a spisovatelka Ilona Golovleva, s kterou Hejlová v nejbližší době chystá několik zajímavých projektů, zde se jednoznačně výtvarno a esoterika spojili dohromady. Do třetice Hejlová a Tamáš na pódiu přivítali spisovatelku a novinářku Marcelu Kohoutovou, která zavzpomínala nejen na svého manžela a herce Járu Kohouta, ale nechyběly ani pikantní vzpomínky na Adinu Mandlovou a na herce první republiky.

TamášSečteno, podtrženo, tato dvojice zaznamenává mimořádně velký úspěch!

Činorodá výtvarnice světového kalibru a charismatický moderátor Oldřich Tamáš věří, že divákům přinesou pohodovou podívanou, možná poučení a neotřelé životní názory, výjimečné hosty a nekonečnou zábavu.

Již teď se můžete těšit na další Skoro dámský klub .. v Salmovské začátkem června.

Foto: Jana Tesaříková

Podobné příspěvky

Žižkovská spojka uvolní v září ledovec na Vítkově a přesně sto let od vydání Švejka věnuje lavičky Haškovi a Sauerovi

Redakce

Cestovatelská přednáška Aljaška – zlato se tady nemusí vždy lesknout

Redakce

Pyšelský rodák Matěj Kolář má nominaci na komiksovou cenu Muriel

Redakce