Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura v Praze

Skoro pánský klub s Oldou Tamášem exkluzivně na TV Stream

Alexandra Hejlova a Olda Tamas

Dvojice Alexandra Hejlová a Olda Tamáš si po úspěšném natáčení, exkluzivně pro TV Stream, sérií pořadu »Skoro dámský klub« řekli, že tentokrát pro změnu proklepnou zase muže. První díly nového konceptu Skoro pánský klub ukázaly naprostou rozdílnost mezi muži a ženami. Zdánlivě stejný model se zavedeným Skoro dámským klubem skutečně zavání pánskou opatrností, snahou promyslet každou větu a zůstat světu uzavřen jako nedobytná pevnost.

Tandem v podání výtvarnice Alexandry Hejlové a Oldy Tamáše válí.

Místo žen si tentokrát vzali na paškál muže!

AHJak sám Tamáš říká, byla to zkrátka výzva vydat se minovým polem mezi náložemi mužského egoismu. Žádný egoista, ale naštěstí nedorazil. Mezi prvními hosty se přišel ukázat moderátor Slávek Boura, herci Jan Kuželka a Jiří Štědroň, a partu hic, uzavřel spisovatel a otec Četnických humoresek Michal Dlouhý.

Jediný z úvodní čtveřice hostů, kdo odstartoval příliv historek bez velkých vytáček, byl Jan Kuželka, který se silou parního kotle stal raketometem hereckých a cestovatelských zážitků a nečekaným tahounem rozjezdu,“ chválil si herce Tamáš. S chválou nezůstal pozadu ani samotný Kuželka: „Moc jsem si to užil a rád někdy dorazím zas. Sandru mám moc rád nejen jako vynikající výtvarnici, ale také jako člověka. Velmi mě překvapil i Olda Tamáš, který je podle mého opravdový profesionál a navíc sympaťák. Klobouk dolu. Věřím, že tahle dvojice nám ještě ukáže,“ okomentoval s humorem sobě vlastním herec.

S nadšení nezůstal pozadu ani Jiří Štědroň. „Natáčení se mi skutečně velice líbilo, bylo to neformální, velice příjemné a maximálně profesionální vedení a přístup Oldy Tamáše. Jsem rád, že jsem se mohl natáčení, Skoro pánského klubu, zúčastnit, že mě Sandra oslovila a pozvala,“ pochvaloval si princ z černobílé Popelky. Důležité je, že velkou radost měla i sama Alexandra. „Do prvních dílů Skoro pánského klubu s Oldou Tamášem jsem opět měla volnou ruku a tak jsem si mohla opět pozvat své kamarády a přátele a jak jsem už řekla, velice si vážím důvěry a možnosti být součástí tohoto neboli těchto dvou projektů Skoro dámského klubu a Skoro pánského klubu s Oldou Tamášem. Jen mám tentokrát pocit, že jsem to spíše pánům kazila,“ řekla skromně Hejlová. 

Sečteno, podtrženo nový potomek v ateliéru činorodé výtvarnice světového kalibru uprostřed Holešovic je na světě a všichni věří, že divákům přinese pohodovou podívanou, možná poučení a neotřelé životní názory.

https://www.stream.cz/klub-oldricha-tamase

Autor: Veronika Kuželková

Foto: Jana Tesaříková

Podobné příspěvky

Kunsthalle Praha představuje soukromou sbírku a aktivity Karla Babíčka

Petr Ondrášek

V Museu Kampa připravili retrospektivu Lubomíra Přibyla

Petr Ondrášek

Rockovou operu Faust oživí artisté z Teatr Novogo Fronta

Šebík