Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Hudba Kultura Pozvánky na akce

LEGENDÁRNÍ OLYMPIC VYSTOUPÍ V RÁMCI PERMANENTNÍ TOUR NA STŘELECKÉM OSTROVĚ.

Praha, 12. června 2015 – Hity jako Slzy tvý mámy, Jasná zpráva, Snad jsem to zavinil já a mnoho dalších zná snad každý. Olympic dokáže přilákat publikum napříč generacemi, každé jejich vystoupení je spojeno s obrovskou energií, nadhledem a profesionalitou získanou více než 50letým hraním.

V rámci svého Permanentního turné o tom přesvědčí pražský Střelecký ostrov, kde vystoupí 9. července od 19,30 hodin. Těšit se můžete na notoricky známé hity, ale také na skladby z posledních alb Souhvězdí šílenců a Souhvězdí drsňáků.

„Vystoupení legendární kapely Olympic s jejím nekončícím playlistem nestárnoucích hitů a novinkových písní bude jedním z vrcholných večerů na Střeleckém ostrově v rámci programu letní scény Malostranské besedy nazvané „Letňák 2015 – Léto pro Pražany. Přijďte si poslechnout tuhle bigbeatovou legendu, protože koncert bude na dlouhou dobu jediným v Praze,“ vybízí mluvčí Letňáku 2015 Tomáš Kopečný.

Olympic vznikl v roce 1962. V současnosti hrají ve složení Petr Janda (kytara, zpěv), Milan Broum (basová kytara, zpěv), Jiří Valenta (klávesy) a jako stálý host Martin Vajgl (bicí). Na Střeleckém ostrově skupina vystoupí v rámci koncertní Permanentní tour.

„Kapela Olympic se u nás v Malostranské besedě představila před několika lety v rámci série deseti večerů nazvaných Olympic Retro, které slavily u diváků úspěch. Tentokrát vystoupí pod otevřeným nebem na Střeleckém ostrově v rámci naší letní scény a věříme, že to bude pro lidi stejně velký zážitek. Vstupenky stojí v předprodeji 350 Kč, na místě pak 400 Kč,“ dodává šéf produkce Letňáku 2015 David Pešek Dvořák.

Bližší informace o programu na stránkách www.letnak.cz.
ZDROJ: TOP ARTMEDIA

Podobné příspěvky

Zimní charitativní sbírka Srdíčkové dny

Šebík

Dvě výstavy na Novoměstské radnici v Praze / Spolu II / Perspektivy

Redakce

Kapela Wohnout slaví čtvrtstoletí své existence

Redakce