Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Gastronomie Literatura

Průvodce s letopočtem 2022 představuje stovku nejlepších restaurací v Česku

Nejlepsi restaurace

Na 240 stranách najdou čtenáři prezentace přesně stovky nejlepších restaurací z celého Česka s množstvím ilustračních fotografií a důležitých i aktuálních informací pro hosty. Tak jako řada průvodců z minulých let patří i ten letošní mezi nezbytnost a současně ozdobu knihovny každého příznivce zážitkové gastronomie. Podtitul rok s covidem reflektuje současné období pandemie, které nás všechny velmi citelně zasáhlo. Jak se s covidovou situací vypořádali v jednotlivých restauracích, se dozvíte prostřednictvím čtyř otázek, na které zástupci podniků odpovídají. Jsme rádi, že odpovědi, oproti předpokladu, vyznívají veskrze pozitivně.

Nejlepší restaurace 2022 – rok s covidem

Průvodce s letopočtem 2022 představuje stovku nejlepších restaurací v Česku a otevírá tak již  9. ročník hodnocení kvality služeb zážitkových restaurací.

Novinkou v letošním průvodci je TIP 2022 – nové restaurace, které do hodnocení navrhli naši inspektoři, v průvodci jsou viditelně označeny pečetí. Výběr nejlepších restaurací v letošním titulu však nedoprovází aktuální ocenění v podobě jednoho, dvou a tří Zlatých lvů. Způsobila to drastická omezující opatření spojená s pandemií koronaviru. Omezení, která uzavřela téměř na rok vaše oblíbené restaurace, což znemožnilo realizovat návštěvy inspektorů a posléze i objektivní hodnocení.

Proto průvodce Nejlepší restaurace, rok s covidem představuje autorizovaný výběr dříve oceněných a dříve vytipovaných restaurací, které nadále nabízejí svým hostům nejvyšší kvalitu služeb i zážitku. Restaurací, které jsou letos právem označeny jednotným oceněním NEJLEPŠÍ RESTAURACE 2022 podle nakladatelství TopLife Czech. Uvedení Zlatí lvi jsou výsledkem dosaženým z let minulých. Na Zlaté lvy musíme rok počkat. Vrátí se s 10. ročníkem v příštím roce. Tradice hodnocení pokračuje a všichni si přejeme jen to, abychom podobných omezení nezažívali v budoucnosti více.

Knižní publikace přinášející výběr nejlepších restaurací vychází tradičně koncem kalendářního roku. Samozřejmostí je vysoká polygrafická kvalita a vysoká kvalita tisku i provedení knihy.

Publikace vychází 6. prosince 2021 a její doporučená maloobchodní cena je 660 Kč.
Průvodce je k dostání u knihkupců v kamenných i on-line obchodech.

www.toplifeczech.cz

Sabina Bergmanová

Foto: Petr Brodecký

Podobné příspěvky

Zkuste si své barmanské umění obohatit nápady na drinky z dílny Jim Beam

Redakce

Z ruských gulagů až do amerického podsvětí vás dostane nový komiks Čertův rypák/Tulipánek

Redakce

NAVŠTIVTE NEJMODERNĚJŠÍ MUZEUM V CENTRU PRAHY

Redakce