Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Literatura

THRILLER PLNÝ ZVRATŮ MATČIN HROB

Matčin hrob

Poté, co detektiv Josie Quinnová vyřešila případ Mizejících dívek, kdy se musela vypořádat se sériovým vrahem a únoscem, který v okolí řádil celá léta, a případ Dívky beze jména, který se jí dotýkal osobněji, než by si přála, čeká ji další náročná výzva. Třetí díl bestsellerové série Lisy.

Reganové s názvem Matčin hrob právě vydává nakladatelství Cosmopolis, součást Nakladatelského domu GRADA. Podobně jako u obou předchozích dílů nepřijdou zkrátka ani posluchači audioknih. V podání Vandy Hybnerové si budou moci poslechnout i případ Matčin hrob.

THRILLER PLNÝ ZVRATŮ MATČIN HROB

OD AUTORKY BESTSELLERU MIZEJÍCÍ DÍVKY

Zemřela před třiceti lety. Kdo vraždí teď?

Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, náčelnici Josii Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky. I ona si v tom lese jako dítě hrávala, co nejdál od své nevyzpytatelné matky Belindy Roseové.

Josie ale nemůže své vzpomínky dál potlačovat. Dentální analýza prokáže, že nalezené tělo patřilo mladé ženě, která byla zavražděna před třiceti lety. Ženě jménem Belinda Roseová…

Josie svou matku neviděla už léta a nechce na tom nic měnit, ale nepopiratelné spojení mezi ní a případem ji donutí oživovat věci, které chtěla nechat zasunuté hodně hluboko.

Když se detektiv Josie Quinnová blíží k odhalení tajemství, které navždy změní život nejen jí, je nalezeno další tělo. Najednou je jasné, že někdo z jejího okolí se nezastaví před ničím, jen aby udržel pravdu hluboko pohřbenou.

Dokáže Josie vybojovat bitvu s démony ze své minulosti, aby dokázala ochránit další nevinné životy?

O autorce: Lisa Reganová

Lisa_ReganovaLisa Reganová je kromě bestsellerové série s detektivem Josie Quinnovou autorkou i dalších krimi thrillerů. Je členkou spisovatelských skupin Sisters in Crime, International Thriller Writers a Mystery Writers of America.

Žije ve Philadelphii se svým manželem, dcerou a bostonským teriérem, který se jmenuje Mr. Phillip.

Celosvětovou pozornost si získala právě prvním dílem ze série s vyšetřovatelkou Josie Quinnovou s názvem Mizející dívky. V angličtině již vyšlo dvanáct případů a další ještě Lisa Reganová chystá, v češtině vyjde čtvrtý případ na jaře 2022.

Ohlasy:

Každý, kdo mě zná, dobře ví, že se mi opravdu líbí silná ženská hlavní postava, která se nebojí jít proti proudu. Přesně to jsem dostala v Josie Quinnové. Netrpělivě čekám na další porci!“

Angela Marsonsová

Tereza Charvátová, PR a propagace

Nakladatelský dům GRADA

U Průhonu 22, 170 00 Praha 7

www.grada.cz

Nakladatelský dům GRADA slaví 30. narozeniny

Život naší rodinné firmy má grády! Vydáno více než 13 000 novinek a dotisků, celkem 26,5 milionu knih, to je 580 velkých kamionů knih, nebo police knih dlouhá 610 km, z Prahy do Bratislavy a zpátky. Nakladatelský dům GRADA si drží pozici největšího tuzemského nakladatele odborné literatury a stále rychleji posiluje v ostatních žánrech. Je třetím největším nakladatelstvím v ČR a největší rodinnou firmou v oboru.

Tradiční značka GRADA zůstává vyhrazena odborným knihám ze všech odvětví a oblastí lidské činnosti. Značka COSMOPOLIS přináší čtenářům zahraniční i českou beletrii všech žánrů. Značka dětské literatury BAMBOOK, předkládá malým čtenářům díla českých i zahraničních autorů a ilustrátorů. Literaturu poznání, knihy z oblasti rozvoje osobnosti, harmonie duše a těla, ale také alternativního vědění přinášíme pod značkou ALFERIA. Akvizicí získaná značka METAFORA rozšiřuje nabídku nakladatelského domu o další kvalitní beletrii i zájmovou a populárně naučnou literaturu. Unikátním projektem Nakladatelského domu GRADA je služba BOOKPORT umožňující neomezené čtení e-knih mnoha nakladatelství.

Podobné příspěvky

Jiří Šalamoun – nová monografie a výstava v Museu Kampa

Redakce

Srdce Českého krasu

Redakce

Alexandr Mitrofanov analyzuje stav současného Ruska a jeho vliv na českou společnost

Redakce