Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Literatura

Užijte si letošní léto s vybranými tituly z nakladatelství EPOCHA

epocha-kniha revoluce

Užijte si letošní léto s vybranými tituly z našeho nakladatelství, které teď nakoupíte s exkluzivní slevou 35 %. Vybírat můžete z více než dvou stovek historických, fantastických i faktografických knih.

Letní slevy 35 % na knihy!

prokleti pro vsechny-epochaMartin Paytok

Prokletí pro všechny

Jak se píše noirová akční jízda plná sekáčků na maso a chodících mrtvol? V novém rozhovoru se spisovatelem Martinem Paytokem si na našem blogu můžete přečíst, jaké problémy řeší autor novinky Prokletí pro všechny nehašeným vápnem a co za další projekty do budoucna chystá. 

Ve městě, kde se na něj kromě té zločinecky organizované hlavy celá třese taky sběratelka prokletých předmětů, mluvící maňásek s maďarským občanstvím a policisté křivější než skolióza. Ve městě, kde mrtvé věci obvykle netrpí nijak výraznou tendencí mrtvými zůstat a se kterým se pojí přesně o jednu strašidelnou legendu víc, než potřebuje. A tahle by – stejně jako všechny ostatní – klidně mohla být pravdivá. A zrovna se musí týkat chlápka, co rád věší lidi na kandelábry, a tašky plné sekáčků na maso…

Martin Paytok

Pochází z Jilemnice. Bývalý publicista, finalista literárních soutěží a holka pro všechno v jednom pražském nakladatelství. Řadu let strávil psaním o počítačových hrách a filmech pro inGamer.cz, web časopisu XB-1 a magazín SCORE. Jeho pokleslé, většinou hororové příběhy nesou vliv Donalda E. Westlakea, Gartha Ennise a kulhánkovské akční školy. Vyšly například ve sbornících Kladivo na čaroděje: O krok před peklem (2018), Zajtra bude včera (2020) nebo Krásky a vetřelci (2021). S povídkami Těžká noc a Profesionálové jste se mohli setkat na stránkách časopisu Pevnost.

Čtěte na www.epocha.cz/blog

epocha-kniha revolucePraha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže pod povrchem bublá revolta a v ulicích kráčí Digitální mesiáš, který přišel spasit svět poté, co čarodějky selhaly. Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta. Korporace se rozpadají a po mnoha letech se chystají volby, které přinášejí nejen slovní přestřelky, ale i krev v ulicích. V těch ulicích, po nichž prý kráčí Digitální Mesiáš, jenž přišel spasit svět poté, co čarodějky selhaly.

REVOLUCE

Detektiv Petr Vachten má ale jiné starosti. Umírají vlivní lidé a do City News přicházejí informace od jejich vraha, který si říká Zodiak. A co je nejhorší – digitální mládež propadla kouzlu retrorapových verzí písní Hany Zagorové! Vítejte v postapunkovém světě Františka Kotlety, který očaroval tisíce českých čtenářů a stal se bestsellerem lockdownů v roce 2020, 2044, 2056, 2077 a v doplněné verzi i v roce 2103.

Novinka Underground: Revoluce  bestselleristy Františka Kotlety právě v prodeji na www.epocha.cz

 

Podobné příspěvky

Jan Kodeš pokřtil knihu Milana Hanuše ŽIVÝ MÝTUS ROGER FEDERER

Redakce

Jaromír Jágr v hokejovém brnění ožívá v komiksu Lukáše Csicselyho a Vojtěcha Šedu

Redakce

Jašków na křtu knihy Harasimové: Znásilňoval jsem mladé holky a bylo to skvělé!

Redakce