Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura Tiskové Zprávy Zprávy z Prahy

LOOK BELLA 2015

Na podzim letošního roku propukl další ročník úspěšné soutěže krásy LOOK BELLA 2015. Tato prestižní soutěž krásy je určena pro atraktivní mladé dívky i muže, kterým umožňuje zviditelnit se, získat nové kontakty a nastartovat tak svou kariéru.

Finále letošního ročníku proběhne 16.12.2015 v Laser Show Hall v Boby Centru v Brně. V rámci Galavečera vystoupí skupina TWIINS.
Patronkou letošního ročníku soutěže je modelka Jitka Boho Válková.

LOOK BELLA otevírá mladým lidem dveře do světa modelingu.

Cílem soutěže je zvolit nejzajímavější tvář roku. Soutěž otevírá mladým dívkám a mužům dveře do světa modelingu. Vítězky a vítězové soutěže získávají nabídku spolupráce s pořádající agenturou Prestige Models a jsou úspěšní v dalších celorepublikových soutěžích krásy. Finalistkou soutěže LOOK BELLA 2009 je např. Česká MISS 2014 Gabriela Franková. Česká MISS 2007 Lucie Hadašová se umístila na 2. místě LOOK BELLA 2004, vítěz LOOK BELLA 2012 Jakub Šmiřák získal 3. místo na Muži roku 2014, Muž roku slovenské republiky 2009 a Muž světa 2010 Peter Menky se umístil na 1. místě soutěže LOOK BELLA 2009.

Jak probíhá LOOK BELLA?

Celá soutěž začíná sérií 12ti castingů, které se konají v obchodních centrech krajských měst ČR. V rámci letošní soutěže se uskuteční jeden galavečer – loňský Semifinálový večer LOOK BELLA 2014 proběhl v Laser Show Hall v Bobycentru v Brně a Velký finálový večer se uskutečnil v luxusních prostorách hotelu Clarion Congress Hotel Prague. Pořádající agentura PRESTIGE MODELS se postarala o opravdu bohatý program! Moderátorská dvojice Nela Slováková a Ondřej Blaho na podiu postupně přivítali zpěvačku Kristie, patronku loňského ročníku soutěže Karolínu Krézlovou i populární skupinu Support Lesbiens. Dále byly na programu těchto slavnostních večerů módní přehlídky luxusních značek.
Finále soutěže LOOK BELLA se každoročně účastní více než 500 V.I.P. osobností. V loňském ročníku zavítala na prestižní soutěž krásy např. ředitelka charitativní organizace UNICEF Pavla Gomba, módní návrhářka Soňa Hlaváčková, herec Martin Písařík, motocyklový závodník Karel Abrahám, závodní jezdec Jan Charouz a další.
Letošní galavečer proběhne v Laser Show Hall v Boby Centru v Brně a těšit se můžete na hudební duo Twiins.

Soutěžící dívky a mladí muži si z LOOK BELLA odnesli hodnotné ceny od našich partnerů, jako např. speciálně vyrobené korunky od LILIEN CZECH JEWELRY, lyže značky ELAN, fotoaparáty od CEWE COLOR, poukazy na fotoknihu od Fotolabu, luxusní hodinky Ingersoll, poukaz na zapůjčení vozu Škoda apod. Výtěžek z dražby korunky vítězky je každoročně věnován celosvětové charitativní organizaci UNICEF, se kterou pořádající agentura PRESTIGE MODELS spolupracuje od roku 2010.

Vítězi loňského ročníku soutěže se stali:

LOOK BELLA 2014 – DÍVKY:
1. místo – Markéta Martinkovičová
2. místo – Michaela Buchtová
3. místo – Dana Žouželková

look 1
LOOK BELLA 2014 – MUŽI:
1. místo – Jan Pippinger
2. místo – Dalibor Novotný
3. místo – Leandro Baptista

look 2

Informace o soutěži a podmínky účasti

XII. ročník soutěže LOOK BELLA 2015 odstartoval na přelomu září a října 2015 sérií 12ti castingů. Podmínkou účasti byl věk 15 – 25 let u dívek, 17 – 25 let u mužů. Požadovaná výška u dívek je min. 170 cm, u mužů 180 cm.

LOOK BELLA se od ostatních soutěží krásy liší hlavně tím, že dává šanci nejen dívkám, ale přihlásit se mohou i mladí muži. Veškeré další informace naleznete na facebookových nebo webových stránkách pořádající agentury Prestige Models www.prestigemodels.cz nebo na stránkách www.look-bella.cz.

Podobné příspěvky

Šamorín bude hostit mistrovství světa ve středním triatlonu

Jaroslav Hauer

Reakce hejtmana Středočeského kraje Miloše Petery …

Šebík

Dnešní projev expředsedy Marka Výborného na sjezdu KDU ČSL

Redakce