Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Divadlo Kultura Pozvánky na akce Tiskové Zprávy

Olomoucká premiéra Bernsteinovy MŠE s Vojtěchem Dykem .

Před vyprodanou halou paláce A olomouckého Výstaviště včera, v neděli 6. 3., všichni aktéři, včetně hlav Olomoucká premiéra Bernsteinovy MŠE s Vojtěchem Dykem .

Před vyprodanou halou paláce A olomouckého Výstaviště včera, v neděli 6. 3., všichni aktéři, včetně hlavních hvězd – Vojtěcha Dyka, Terezy Černochové, Ondřeje Rumla, Davida Uličníka absolovali úspěšnou premiéru nového nastudování proslulé MŠE (Mass) Leonarda Bernsteina. Skvělé pěvecké a hudební výkony a emocemi nabitá atmosféra umocnily jedinečnost představení, které vzniklo v režii bratří Cabanů. Orchestr, sestavený přímo na míru projektu MŠE, řídil dirigent Oskar Rozsa.
Po olomoucké premiéře bude MŠE uvedena v Českých Budějovicích (10. 3.), Brně (13. 3.), Ostravě (15. 3.), Praze (17. 3.), na podzim pak znovu v Brně (24. 9.) a v Hradci Králové (27. 9.).
Pro velký zájem pořádající agentura BUJOART přidala další představení – 21. 9. v Praze ve Foru Karlín. Předprodej vstupenek začne v úterý 8. 3. v síti Ticketstream – www.ticketstream.cz.

Podobné příspěvky

Praha vzpomíná na oběti válečného konfliktu na Ukrajině

Šebík

Pozvánka na výstavu infračervených fotografií

Ilja Hynek

O víkendu začíná softbalová extraliga, titul obhajuje pražský tým Joudrs

Redakce