Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Film Kultura

Ornella nechala Pepu doma s Quentinem a vyrazila se zchladit do kina!

Venku už panuje to pravé letní počasí, kdy člověk udělá dva kroky a hned z něj leje. Jenže koupaliště už zase začínají praskat ve švech, a tak je možná na hledat nějakou jinou alternativu. Štěpánka Duchková, Ornella Koktová, Radka Pavlovčinová nebo Petr Zvěřina na to ale možná kápli. Zvolili klimatizovaný sál IMAX, kde se včera konala slavnostní premiéra filmu X-men: Dark Phoenix, utekli tak před vedrem a navíc k tomu měli i parádní filmový zážitek!

Duchková dorazila se syny, kteří zprvu nevěděli, jestli se mají dříve rozběhnout ke cosplayerce představující hlavní postavu, nebo pro popcorn. Nakonec dali přednost fotce a dokonce na ní přizvali i mámu, takže mají společnou do rodinného alba. Jen novomanžel Jan na ní chybí, kde asi byl?

Společnost Cinema City, která premiéru ve svém kině pořádala, se zhruba před měsícem zúčastnila celosvětové akce X-men Day, kdy se vybraným divákům promítala část z filmu, aby byli ještě více natěšení. Tento zážitek si nenechala ujít Ornella Koktová s kamarádkou. “Pustili nám malý kousek, seděly jsme úplně přikované a najednou konec? Nemohly jsme se dočkat. Hned jsem Pepovi řekla, že bude hlídat, protože to musím za každou cenu jít dokoukat. Netvářil se moc nadšeně, tak mu aspoň přinesu popcorn – třeba si ho tím podplatím na příště,” vysvětlovala, jak to má doma zařízené, se smíchem Ornella.

Linda Finková sice na akci X-men Day nebyla, i tak se na premiéru do chladného sálu těšila. Stejně tak i tanečník Marek Dědík nebo zpěvák Petr Kutheil. Po dlouhé době se ve společnosti ukázala i Denisa Pfauserová, odskočila si tak z divadla, kde teď tráví většinu času.

X-men: Dark Phoenix je dalším filmem ze slavné a oblíbené ságy o mutantech s nadpřirozenými schopnostmi, kteří zachraňují svět. Tentokrát se však mise zvrtne a jedna z mutantek – Jean –  je zasažena neznámou silou, která z ní udělá nejsilnějšího, ale zároveň i nejnebezpečnějšího tvora na planetě. X-meni se tak musí bojovat proti sobě nejbližší (Jean), aby zachránili svět.

Vy můžete filmovou novinku s názvem X-men: Dark Phoenix zhlédnout v multiplexech Cinema City od 6. června, a to ve všech formátech 2D, 3D, 4DX, Dolby Atmos, IMAX a VIP Chodov. více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz.

Podobné příspěvky

Mám panickou hrůzu z létání

Redakce

Praha přivítala Edith Piaf

Jaroslav Hauer

Eva Hrušková a Jan Přeučil slaví 145

Jaroslav Hauer