Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura Literatura

Populární beseda Můj africký příběh proběhne ONLINE

Africky pribeh

Spisovatelka Hana Hindráková, autorka čtivých románů z afrického prostředí, přináší pro své čtenářky a čtenáře novinku. Vzhledem ke stávající situaci se rozhodla začít pořádat besedy online. Cyklus besed se jmenuje Večery pod banánovníkem.

Jako první si mohou čtenáři a čtenářky poslechnout autorčinu nejpopulárnější besedu Můj africký příběh, kde se dozví, co spisovatelku, cestovatelku, bývalou dobrovolnici a zakladatelku projektu Dárky s myšlenkou přivedlo do Afriky a jak se od dobrovolnictví dostala k psaní románů z afrického prostředí. Její poutavé vyprávění o Keni je doplněné fotografiemi a videem.

Beseda proběhne ONLINE v úterý 20. října 2020 od 19:00

Hana-Hindráková-v-KeniJediné, co je k účasti na besedě potřeba, je počítač nebo jiné zařízení s připojením na internet. Žádný speciální program není třeba.

Vstupenka je k zakoupení na tomto odkazu:

https://www.darkysmyslenkou.cz/muj-africky-pribeh-2/online-beseda-muj-africky-pribeh/

 

Vstupenka je k zakoupení na tomto odkazu:

V rámci Večerů pod banánovníkem se čtenářky a čtenáři mohou těšit i na další moje besedy jako jsou Kontrasty Keni, Lék nebo Zabiják či Ukradené dětství,“ říká spisovatelka, která už se na besedy velmi těší, protože jí pravidelné setkávání s jejími čtenářkami a čtenáři chybí.

Hana Hindráková, www.hindrakova.cz, www.africkepribehy.cz

 

Podobné příspěvky

Srdce Českého krasu

Redakce

V Galerii umění Karlovy Vary vystavují dílo Alfreda Justitze

Petr Ondrášek

Legenda českého popu vyprodala pražskou Lucernu

Redakce