Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

22. International Tattoo Convention Prague

Tatoo

Více než 170 tatérů z celého světa, koncert Monkey Business, Miss Tattoo, bondage shows, bondage workshop, freak shows, fashion shows, djs, food zóna a další. To vše na jedné akci a během tří dnů! To je 22. International Tattoo Convention Prague Powered by Pulze!

Snažíme se změnit náhled lidí na tetování

tatooPo dvouleté přestávce se konečně a opět uskuteční Tattoo Convention Prague! 22. International Tattoo Convention Prague Powered by Pulze se bude konat od 20. 5. do 22. 5. 2022 v Praze na Výstavišti v Malé sportovní hale a opět se budete mít na co těšit!

22. International Tattoo Convention Prague Powered by Pulze, nebo chcete-li pražská konvence, vznikla v roce 1998. Jedná se o první a jedinou oficiální International Tattoo convention v České republice a není po Evropě mnoho tattoo shows, které se můžou pochlubit takovou dlouhou historií jako je ta naše pražská konvence. Celé ty dlouhé roky se snažíme změnit náhled obyčejných lidí na tetování, které bylo dlouho cejchem lidí z kriminálu a vyděděnců.

Jde o událost, kdy se sejdou nadšenci tetování, potetovaní i nepotetovaní, a užívají si bzukot tetovacích strojků po celé tři dny – letos od 20. do 22. 5. 2022 v Malé Sportovní hale na Výstavišti. Po domluvě se návštěvníci samozřejmě mohou nechat i na místě potetovat – domlouvají se předem se studii, které vidí u nás na profilu anebo na místě, pokud to studio nabízí. Po celý den se mohou občerstvovat v naší nabyté food zóně a sledovat program na podiu, kde se bude všechny tři dny stále něco dít – viz dále PROGRAM.

https://www.tattoo-convention.cz/

PROGRAM

PULZEKaždý rok se na podiu vystřídá mnoho zajímavých vystoupení a samozřejmě, a hlavně zde probíhá i TATTOO CONTEST, ve kterých jednotliví tatéři z jednotlivých studií bojují o poháry za jednotlivé kategorie tetování.

Soutěžní kategorie tetování jsou letos the small, the black white, the most crazy, the old school & new school, the large, the colour, the New Black, the realistic, the best of day a the best of show.

Tetovani-zenaKromě TATTOO CONTEST zde bude probíhat také druhá nejsledovanější část programu, a sice MISS TATTOO 2022. Do Miss tattoo se mohly přihlásit slečny starší 18 let, které mají tetování, poté jsme vybrali, my pořadatelé, ty nejlepší a ty se na živo utkají o titul. Samozřejmě nechybí ani druhé a třetí místo a Miss sympatie, která bude vybrána dle hlasování lidí. V porotě MISS TATTOO letos zasedne mimo jiné například i krásná potetovaná zpěvačka SHARLOTA a milovník tetování a krásných žen, rapper REFEW. Předchozí vítězky MISS TATTOO můžete najít na www.tattoo-convention.cz/miss-tattoo

Monkey Business

Letos vás navíc, na oslavu návratu po povinné pauze, čeká v pátek večer koncert Monkey Business a chybět nebudou ani již tradiční freak shows, bondage vystoupení i workshop, fashion shows a další!

Ve volných chvílích, kdy se nebude dít show na podiu budou hrát k poslechu i tanci skvělí djs jako je Silvia Delai, B SELFISH, Lucky Luciano & P.G.H, Patricio Strix a Quantom, Marcos, Mayda.

Venku před Malou sportovní halou, kde se 22. International Tattoo Convention Prague Powered by Pulze pořádá, bude i rozsáhlá FOOD ZONA, kde si každý návštěvník přijde na své! A i vegani! Konkrétní program bude brzy upřesněn zde: www.tattoo-convention.cz/program


Harley-2022VSTUPENKY

Ceny vstupenek v předprodeji

pátek 370,- / sobota 370,- / neděle 370,-

Celo víkendová vstupenka za 950,-

Ceny vstupenek na místě  pátek 400,- / sobota 400,- / neděle 400,-

 

ODKAZY:

FACEBOOK UDÁLOST: www.facebook.com/events/1022769115248718

FACEBOOK: www.facebook.com/tattooconventionprague

INSTAGRAM: www.instagram.com/tattooconventionprague

WEB: www.tattoo-convention.cz

 info@tattoo-convention.cz

 

 

Podobné příspěvky

Na rockera Vláďu Šafránka, který před rokem zemřel, zavzpomínají kolegové ve Žlutých lázních. Už ve čtvrtek!

Redakce

ČESKO-SLOVENSKÝ PLES 2023 | 9. ročník

Redakce

Legendy aut se sjely do Bohnic

Redakce