Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

5.4. Seznamovací večírek 45+, živá hudba

Milé dámy a milí pánové,

5.4.2017 Vás zveme  na stylový večírek pro nezadané 45+ v B24baru na Belgické ulici č.24  . Seznámíte se a popovídáte si v příjemném prostředí s pěknou hudbou.

Během večera proběhnou aktivity podporující Vaši vzájemnou komunikaci. Pro některé to bude i procvičení cizího jazyka. Tato akce je zároveň pro česky a anglicky mluvící. Pokud mluvíte oba jazyky, tak je to výborné. Pokud jedním mluvíte podstatně lépe než druhým, tak je to také skvělé. Pokud mluvíte jen česky, také přijďte.

Bude zábava vzájemně komunikovat:-). Přijďte, žádné obavy, všechno je dobrý.

V ceně je zahrnut uvítací nápoj, dále pochutinky na stolech. Budete si moci vybrat mezi alkoholickým a nealkoholickým nápojem. Každý obdrží dáreček. Vemte si také vizitky pro tombolu! http://www.singlesinprague.cz/

Těšíme se na Vás!

Hello,

let us invite you to our classy Singles event 45+ at B24Bar, Belgická 24 for both Czech and English speaking. The venue is a comfortable and relaxing environment with great atmosphere and nice music.

You will have a chance to talk with each other in a nice environment and get to know each other better. You might meet the love of your life, either way we will enjoy each other’s companionship.

There will be a welcoming drink, something to eat on the tables and everybody receives a small gift. Do not forget to bring your business cards for our Free Raffle!

This event is both for Czech and English speaking. If you speak both languages, fantastic! If you speak one better than the other, that is great as well. It will be fun to interract!:-)
Looking forward to seeing you!

Let us always meet each other with smile, for the smile is the beginning
of love.- Mother Teresa

22.4. Večírek pro lesbičky/Lesbians Singles Event

Milé dámy,
zveme Vás na další seznamovací večírek pro nezadané lesbičky. Seznámíte se a popovídáte si v příjemném prostředí v zadní části Mr. A Restaurant, kde je dostatek soukromí. K tomu Vám bude hrát příjemná hudba – výborná
pianistka, která Vám zahraje také skladbu podle Vašeho přání.

V ceně je zahrnut uvítací nápoj. Můžete si vybrat mezi alkoholickými a nealkoholickými nápoji. Na stolech budou různé pochutinky. Během večera proběhnou aktivity podporující Vaši vzájemnou komunikaci. Proběhne tombola se pěknými cenami :-). Můžete si také nechat na sebe nalepit malé srdíčko ať jste všechny ještě krásnější.

Večírek pro lesbičky je věkově neomezený. Akce je pro všechny lesbičky.

Těšíme se na Vás!

Dear ladies,

let me invite you to our Lesbians Singles Event at Hotel Sovereign – Mr. A Restaurant, Politických vězňů 16, Prague 1. The event takes place in the back room of the restaurant.

The venue is a comfortable and relaxing environment with great atmosphere and a Live Pianist! She is fantastic and her job is also to play a song for you that you choose!

You will have a chance to talk with each other in a nice environment and get to know each other better. You might meet the love of your life, either way we will enjoy each other’s companionship.

There will be a welcoming drink – prosecco, wine, beer, water, also nibbles – peanuts, cheese etc. and everyone receives a small gift. Free Raffle – bring your business cards, please.

+2 activities to help you interract better

This event is for All Ages.

Looking fwd to seeing you all!

ng. Klára Le Cornu
Zakladatelka Singles in Prague/Founder at Singles in Prague
Tel. 0042 0606 252 494
Email: singles@singlesinprague.cz
http://www.SinglesInPrague.cz

Podobné příspěvky

Semifinálový Galavečer LOOK BELLA 2016

Šebík

Ve sněmovně Parlamentu ČR probíhá expozice na téma Osvobození ČSR ve stopách Ludvíka Svobody

Šebík

ŠÍLENSTVÍ JE STRÁŽ NOCI

Redakce