Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce Tiskové Zprávy Zprávy z Prahy

AVON POCHOD PROTI RAKOVINĚ PRSU 2015

Trička, která zachraňují lidské životy, obléknou letos nejen ambasadorky AVON Pochodu, ale poprvé v historii se k nim přidají i slavní muži, kteří podpoří ženy v boji proti zákeřné nemoci. Do boje za zdravá prsa však kromě tisíců lidí vyrazí i zástupce živočišné říše – Lenochod. Nevěříte? Přijďte se přesvědčit 6. června na Staroměstské náměstí v Praze.

V pravé poledne tam startuje již 15. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu.
Dokonce i Lenochod překonal svoji vrozenou lenost a chystá se na Pochod, který již po patnácté zbarví pražské ulice do růžova. Přidejte se k němu a dokažte, že ani vám není lhostejné lidské zdraví a vyjádřete podporu nejen nemocným, ale i jejich rodinám. AVON Pochod – plný solidarity, naděje a optimismu startuje ve 12:00 hodin ze Staroměstského náměstí a cílem je tentokrát Rohanský ostrov. Po dlouhých letech mění růžový Pochod trasu!!! Největší charitativní akce ve střední Evropě tak zavítá i do Karlína.
Vstupenkou je už tradičně pochodové tričko, jehož dámskou i pánskou variantu obléknou tváře projektu: Simona Stašová, Gábina Partyšová, Monika Absolonová, Ivana Gottová, Mahulena Bočanová, Tonya Graves, Olga Šípková, Iva Pazderková, Markéta Hrubešová a Lenka Filipová. Letos poprvé se k dámám přidají pánové Petr Vágner, Roman Vojtek, Honza Kovařík, David Deyl, Miroslav Etzler a David Svoboda. Premiérově je v kampani rovněž dětské tričko, které oblékla dcera Olgy Šípkové Adélka. Vstup pro děti do 12 let je však stále v doprovodu dospělé osoby zdarma. Pořiďte si své tričko co nejdříve u své AVON Lady/Gentlemana, na www.zdravaprsa.cz či v exkluzivním předprodeji od 7.4. v síti prodejen partnerů Sportisimo a od 1.5. v C&A, SCANquilt či Home&Cook.

I letos nabízíme alternativu pro účastníky AVON Pochodu, pro které je chůze příliš pomalá. Pod taktovkou Ivy Pazderkové a Davida Svobody vyběhne z Rohanského ostrova (z cíle Pochodu) v 10:00 dopoledne AVON PředBěh. Vezměte si pochodovou vodu Nutrend Aqua a vyběhněte! Na PředBěh můžete trénovat již od 18.4., kdy proběhne v Ostravě první závod AVON Běh v rámci série Night Run. Více se dozvíte na www.night-run.cz.
Cílem AVON Pochodu, který proběhne pod záštitou primátorky Adriany Krnáčové, je premiérově Rohanský ostrov, kde se mohou návštěvníci těšit na skvělou atmosféru, dětský koutek, stany partnerů plné aktivit a dobré zábavy i na vystoupení Janka Ledeckého, skupin Chinaski a Děda Mládek Illegal Band a na závěr na Severočeskou filharmonii a koncert Davida Deyla, Moniky Absolonové a Tonyi Graves.
Ohromte své přátele a nastylujte si pochodové tričko dle vlastní fantazie a nejnovějších trendů. Zúčastněte se naší MÓDNÍ VÝZVY, sdílejte své pochodové outfity a soutěžte o nádherný růžový notebook od společnosti Hewlett-Packard. Z každého prodaného kusu věnuje HP 120 Kč na konto veřejné sbírky AVON proti rakovině prsu – více se dozvíte již brzy na www.zdravaprsa.cz
“Na projekty boje proti rakovině prsu věnovala společnost AVON ČR již téměř 100 milionů korun. A to díky lidem, kteří chodí na AVON Pochody a kupují si produkty s růžovou stužkou, které generují výtěžek na projekt AVON proti rakovině prsu. Děkujeme všem za jejich podporu a těším se 6. června na viděnou,” vzkazuje ředitelka PR a reklamy společnosti AVON Alena Pytlíčková.
Boj proti rakovině prsu můžete podpořit nejen koupí trička nebo předmětů s růžovou stužkou, ale také koupí předmětů u partnerů Pochodu proti rakovině prsu. Je to sportovní růžová lahev Nutrend či pramenitá voda NUTREND Aqua Sport, růžové silikonové náramky, potítka a růžové dámské běžecké podkolenky od CEP, růžový notebook Hewlett-Packard, víno Cuvée Naděje ze Zarazického vinařství, které dostanete například v prodejnách Náš grunt. Generálními partnery AVON POCHODU jsou Sportisimo a Reebok.
Veškeré informace najdete na zdravaprsa.cz.

O společnosti AVON
AVON, společnost pro ženy, je přední celosvětová kosmetická společnost s ročním obratem téměř 11 mld. dolarů. Jako jedna z největších společností na světě v oblasti přímého prodeje své výrobky prodává prostřednictvím více než 6 milionů aktivních nezávislých reprezentantů. Produkty Avonu jsou dostupné ve více než 100 zemí. Nabídka zahrnuje dekorativní a pleťovou kosmetiku, vůně, módu a vybavení pro domácnost. Mezi nejznámější značky patří Avon Color, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques a Luxe.
zdroj: AVON

Podobné příspěvky

Šmoulové se loučí s Českou republikou

Redakce

Po pěti letech se do Prahy vrátí David Guetta

Redakce

Dopravní podnik hl. m. Prahy má nové odbory

Redakce