Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Avon pochod slaví osmnácté narozeniny. Do ulic vyrazí 9. června

Avon pochod letos slaví osmnáctiny a oslava to bude vskutku velkolepá. Vždyť kdo může říct, že s ním přišly slavit desítky tisíc lidí? Praha už po osmnácté zažije velkolepou oslavu života, zdraví, ale i solidarity, soudržnosti a naděje. Avon Pochod za zdravá prsa 2018!

Letošní Pochod odstartuje opět ze Staroměstského náměstí a to 9. června v pravé poledne. Návštěvníky čeká symbolická trasa dlouhá 3 km vedoucí ulicemi Pařížská, Čechův most, nábřeží Edvarda Beneše, nábřeží Kapitána Jaroše, Hlávkův most a ostrov Štvanice. Zvládnou ji bez problémů i maminky s kočárkem, dětmi i čtyřnozí návštěvníci. Cílem je opět ostrov Štvanice.

Vstupenkou na Pochod je tričko Klára. Navrhla ho módní návrhářka Klára Nademlýnská v dámské, pánské i dětské variantě, kterou zdobí nový maskot Pochodu. „Chtěla jsem pro kluky a holky udělat něco nového, nevšedního a veselého. A věřím, že s myškou se mi to povedlo. Nejdůležitější ale je, že ta trička pomáhají, a proto jsem se také do projektu zapojila,” vysvětluje módní návrhářka Klára Nademlýnská svou motivaci.Cena trička Klára je 399 Kč, dětská varianta se hodí pro kluky i holky od 3 do 12 let a stojí 319 Kč. K nákupu dámské a pánské varianty navíc návštěvníci Pochodu získají stylovou Avon tašku zdarma.

Ve 12:00 hodin, za doprovodu Campany Batucady, odstartuje Pochod směr Štvanice, kde v cíli vystoupí Lake Malawi, Polemic, Václav NOID Bárta, David Deyl a další. Vrcholem letošního Pochodu bude píseň s názvem You raise me up, na kterou se budou vypouštět balonky. Spojí při ní své síly celá řada ambasadorů Pochodu.

I letošní Pochod navýší celkovou částku, kterou AVON za dobu existence AVON POCHODU věnoval na projekty boje za zdravá prsa. Díky vaší podpoře jsme na projekty boje za zdravá prsa věnovali už 110 milionů korun!

Avon se od doby svého vzniku aktivně věnuje zkvalitňování životů žen – nabízíme jim finanční nezávislost, děláme je krásné a vyzýváme je k péči o jejich zdraví. Právě proto je nám ctí představit projekt FANDÍME ŽENÁM. Letošní rok bude ve znamení zajímavých aktivit, kterými podpoříme energii mezi ženami, sílu podané ženské ruky a moc sdílení. A AVON POCHOD ZA ZDRAVÁ PRSA je jedním z nejzásadnějších projektů. Přidejte se k nám a podpořte dobrou věc i letos!

Foto Petr Brodecký

Podobné příspěvky

Největší cyklistický festival proběhne na Výstavišti v Praze

Redakce

Workshop s Antonínem Kratochvílem – jídlo, zábava a fotografické umění

Šebík

Višva Guru Díp Hindu Mandir Česká republika…

Šebík