Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Balónová fiesta se koná při příležitosti výročí 880 let obce Břestek

Rádi bychom vás tímto pozvali na balónovou fiestu konanou u příležitosti výročí 880 let od první zmínky o obci Břestek. Balónová fiesta bude probíhat ve dnech 3. – 4.6.2022 na Balón centru ve Břestku (u fotbalového hřiště), a zúčastní se jí 10 – 15 balonů mezi nimiž budou i tři speciální balony ve tvaru ježka “PEPE“, klauna “BRUNO” a tygříka “HUGO“.

Start balonů proběhne po 18. hodině

Na hromadný start balónů se můžete přijít podívat již v pátek 3.6.2022 podvečer kolem 18. hodiny. Na sobotu 4.6.2022 od 17:30 hodin je pak připraven doprovodný program. Děti si budou moci užít například skákacího hradu. Start balonů proběhne po 18. hodině a po odletu balonů bude následovat koncert skupiny Street 69, následovat bude koncert Vašo PATEJDLA završený nočním svícením balónů a závěrečným ohňostrojem.

Pokud se chcete proletět balonem při této výjimečné příležitosti můžete si zakoupit letenku prostřednictvím našeho e-shopu. Navíc jsme pro vás připravili slevový kupón na zakoupení letenky na tuto fiestu ve výši 100,- Kč. Kupón můžete využít zadáním kódu FIESTA880 při nákupu letenky přes náš e-shop. Slevový kupón můžete využít pro nákup letenky až do 4.6.2022.

Tým Balony.eu

 

Podobné příspěvky

Hudební festival Hrady CZ uzavře tento pátek a sobotu svou letošní pouť na Bezdězu, vystoupí Divokej Bill, Rybičky

Šebík

Prahu zaplavil řev motorek Harley-Davidson

Redakce

V Malostranské besedě vystoupí Lili Marlene spolu s Precedens

Šebík