Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Capro Team Show XI.: Již příští sobotu

Již několik let se pořádá společností Capro cvičební den s názvem Capro team show. Letošní ročník je plánován na 16. 1. 2016 a je již 11. v pořadí. Strach o nudu je zažehnán při pohledu na bohatý program.

Zahájení začne v 8,50 a již v 8,55 se návštěvníci mohou rozehřát u Retro Aerobic s instruktorkou Kateřinou Bímanovou. I v jiných sálech bude z čeho vybírat, ať už jde o Zumbu, Poweryogu či Pilates. Několik hodin zábavy zajistí široká škála instruktorů, např. Jana Smahelová, Vojta Lacko, Vilém Matyáš, David Juřina, Jana De Conceicao a další. Lekce jsou rozděleny do 4 sálů, jedná se o velkou halu, dva aerobic sály a o úpolový sál. Po vyčerpávající dávce několika lekcí je v hlavním sále plánovaná přestávka na oběd a to v době od 12,25 do 12,55, nebude chybět ani tombola a vystoupení dětských týmů. Poté se opět rozjede další várka lekcí s profesionálními instruktory jakými jsou například Michal Šubr, Michal Mach, Aneta Tvrzníková a mnoho dalších. V programu nechybí Sh’bam, Latino dance, Tae-Bo, Zumba, Step, Bodyvive a buďte si jistí, že těmito styly to nekončí.

Na závěr se stečinku po náročném dni chopí Vilém Matyáš a pokud někdo neměl štěstí v první části tomboly, může očekávat štěstí v té druhé části, která je až úplně na závěr.

Na show může dorazit úplně každý, kdo má rád pohyb. Klienti CK Capro, kteří se zúčastnili libovolného zájezdu v roce 2015 či jsou přihlášeni na zájezd v letošním roce mají akci zdarma, ostatní návštěvníci platí vstupné ve výši 250,- předem, na místě za 300,-. Tak si přijďte splnit třeba jedno z předsevzetí, to o pohybu 🙂

Více informací na www.capro.cz

Podobné příspěvky

Letňák – Léto pro Pražany na Střeleckém ostrově začíná už tento pátek. Jednou z největších hvězd bude jubilant Michal Pavlíček

Šebík

Lucie Zedníčková porotkyně MFF EKOFILM

Šebík

Už tento pátek odstartuje v Mostě mistrovství světa superbiků

Redakce