Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Ewa Farna a její narozeninová show

Ewa Farna

Ewa Farna letos oslaví kulaté výročí deseti let na hudební scéně. Při této příležitosti si pro sebe a své fanoušky připravila speciální dárek v podobě svého zatím největšího koncertu. Koncert „Ewa 10 let na scéně“ se uskuteční 11. listopadu v pražském Forum Karlín. Vstupenky na koncert „Ewa 10 let na scéně“ jsou k dispozici v předprodejní síti Tickeportal a některé sektory jsou již vyprodané – VIP zóna a sektor na sezení.

O předpokládané dramaturgii tohoto koncertu Ewa Farna již informovala dříve. Koncert bude sestaven ze zásadních skladeb celé její hudební kariéry, během níž vytvořila i spoustu duetů. Nyní může Ewa Farna s radostí oznámit účast prvních z avizovaných hostů. Mezi prvními pozvání na její jubilejní koncert přijali Majk Spirit, Klára Vytisková a zpěvačka Paticia. Se všemi zmíněnými umělci Ewa v minulosti spolupracovala. S Majkem Spiritem Ewa natočila skladbu Generacia https://www.youtube.com/watch?v=W1DT_gAx3-c s Klárou Vytiskovou skladbu Toxique Girls https://www.youtube.com/watch?v=hO_caRS3RuE , Patricia napsala text megahitu Boky jako skríň, který si na koncertě s Ewou společně zazpívají.

2010_ceny andel
2010_ceny andel

Na fanoušky ale na koncertě čeká i velká spousta dalších překvapení, mimo jiné i speciální nová řada merče a best of album, které bude vydáno pouze pro tento výroční koncert.

Vstupenky na koncert Ewa 10 jsou k dispozici v předprodejní síti Tickeportal.

Ewa Farna
Ewa Farna

Podobné příspěvky

Veletrh představí nové možnosti franchisingu

Redakce

Degustace 10 italských vín od severu k jihu

Redakce

Program MODRÁ VOPICE na prosinec 2017

Šebík