Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Halloweenský pobyt v Šiklově mlýně

halloween

Přijeďte si užít strašidelnou halloweenskou atmosféru do Šiklova mlýna. Osvětlené, halloweensky vyzdobené westernové městečko Vás vtáhne do světa duchů a čarodějů, světa plného magie, rituálů a posvátných ohňů.

Již v podvečer v den příjezdu Vás bude očekávat náš čarodějný tým a seznámí Vás s průběhem pobytu. Poté bude následovat vydatná večeře a zábavný animační program pro děti a dospělé. Prožijete příjemný večer s řadou soutěží nejen pro děti. V sobotu ráno, po snídani a rozcvičce s pohádkovými postavičkami, Vás bude již očekávat náš průvodce a provede Vás areálem Šiklova mlýna. Seznámí Vás s historií areálu od jeho počátků až po současnost. V rámci prohlídky proběhne i krmení našich zvířátek, které ocení především ti nejmenší. Dozvědí se zajímavé informace o zvířátkách v areálu, jako jsou kozy, koně, poníci, muly, bizoni, krocan, kačenky atd… Některá zvířátka si budou moci děti i sami nakrmit! Na odpoledne budou pro Vás a Vaše nejmenší připraveny tvořivé dílničky na téma Halloween. Budete si zde moci vyrobit strašidýlka, duchy, lucerničky, vydlabat dýni či si vyrobit čarodějnický klobouk. Celé odpoledne zde bude v provozu i stánek s malováním na obličej. V podvečer, kdy už se bude stmívat, budete moci absolvovat Halloweenskou čarodějnou stezku plnou čarodějů, duchů a černé magie. V průběhu stezky budete Vy a Vaše děti plnit ty nejzáludnější soutěžní úkoly, které si na Vás tým čarodějů připraví. Za jejich splnění budete po zásluze odměněni!!! Večerní zábava vyvrcholí Halloweenskou večeří a animačním programem, jehož součástí bude i diskotéka a soutěž o nejhezčí masku – NEZAPOMEŇTE SI PŘIVÉST HALLOWEENSKÝ KOSTÝM. Během podvečera a večera budete také moci navštívit bar U Hrobníka, kde Vás barman očaruje svou přípravou drinků pro děti i dospělé, nebo navštívit zrcadlový labyrint. Během sobotního dne bude možné objednat si jízdu na koni s průvodcem.

MAGICKÁ SLEVA 25 %  NA ZÁŽITKOVÝ POBYT

Pro Vás, kdo byste rádi přijeli na Halloweenský zážitkový pobyt se svými dětmi a přáteli, máme nyní skvělou AKCI – 25 % SLEVU na celou rezervaci, ve které budou alespoň 2 osoby. Užijte si pobyt se svými přáteli a Vašimi dětmi. Pobyt rezervujte pod heslem: MAGIE na tel čísle 602 750 130 nebo na info@sikland.cz. Akce platí  do 31.10. 2019.

Podobné příspěvky

Music club Modrá opice – program červen 2016

Šebík

Co se právě teď děje v Česku? Pravdu uvidíte v nové divadelní hře

Jaroslav Hauer

Národní muzeum otevírá výstavu První dámy – móda a styl

Redakce