Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Divadlo Kultura Pozvánky na akce

Hostem impro talk show 321jedem! bude tanečník a choreograf Marek Zelinka

Nikola Orozovič

Po dvouměsíční vynucené pauze se 321jedem! opět vrací. Nikola Orozovič si do dalšího vydání své improvizační talk show 321jedem! pozval hosta Marka Zelinku. Známý tanečník a choreograf se tak ocitne uprostřed nečekaných a hravých situací v originálním formátu, který propojuje talk show a divadelní improvizaci. Samozřejmě s dodržením všech hygienických opatření.

FOTO 321 Jedem!Červnové představení bude zároveň posledním v této sezóně – o prázdninách čeká moderátora Nikolu Orozoviče prázdninová pauza. Impro talkshow proběhne za dodržení všech hygienických opatření, tedy s předepsanými rozestupy v sále, omezenou kapacitou a dezinfekcí u vchodu.

Originální a u nás jedinečný formát impro talkshow staví hosta do nečekaných a hravých situací, v jakých ho jinde neuvidíte. Rozhovor se střídavě mění v improvizovanou scénku, historku nebo píseň v podání moderátora Nikoly Orozoviče a dalších členů skupiny Just!Impro.

Autorem konceptu je právě Orozovič, který se improvizaci věnuje více než patnáct let od chvíle, kdy se stal hráčem České improvizační ligy. Později začal zápasy sám organizovat a následně dal vzniknout formátu improshow a skupině Just!Impro, s níž již sedmým rokem účinkuje ve Švandově divadle. Jako lektor pravidelně vede workshopy a semináře o improvizaci nejen pro herce, ale i ve firemních sférách. Má za sebou také filmové zkušenosti jak před kamerou, tak i za kamerou jako produkční či asistent režie. Věnuje se také loutkovému divadlu.

Foto FoKuFoto FoKu (4)V roce 2016 vymyslel formát impro talk show a začal jej od ledna 2017 pravidelně uskutečňovat pod názvem 321jedem! nejdříve v divadle Royal a později v Malostranské besedě. Mezi hosty se objevili například herečky Eva Holubová, Ivana Chýlková, zpěvačka Eva Burešová, kouzelníci Ondřej Pšenička a Richard Nedvěd, kardiochirurg Petr Neužil, cestovatel Dan Přibáň, reportér Miroslav Karas nebo generál Andor Šándor. Naposled to byla na začátku února herečka Iva Janžurová.

Vždy si pozvu nějakého zajímavého hosta, se kterým se já a mí kolegové z Just!Impro bavíme a z jeho odpovědí si bereme témata na naše improvizované scény. Poté pokládáme další otázku a hrajeme další scénu a tak to je celé představení. Někdy také hosta lehce do improvizace zapojíme, nebo pokud třeba má co divákům předvést, tak zapojíme i jeho vlastní výstup,“ popisuje formát Nikola Orozovič. 

Dalším hostem bude 15. června tanečník a choreograf Marek Zelinka, který se na představení moc těší. „Je to hodně zajímavý a originální formát. Improvizace mě vždycky bavila, ale taková forma talkshow u nás není. Takže jsem rád, že se na ní můžu podílet a zkusit si něco, co jsem nikdy nezažil.“

Jak se těší Nikola Orozovič na návrat od Malostranské besedy? „Těším se moc. Během karantény jsem dodržoval odstup od lidí a představení mi chyběla. Doufám, že se lidi nebudou bát a přijdou a společně si užijeme první představení po karanténě a poslední před prázdninami.“

321jedem!

15. června 2020, 19:00, Malostranská beseda
Moderátor: Nikola Orozovič
Host: Marek Zelinka
Dále účinkují: členové Just!Impro Martin Vasquez a Lukáš Venclík
Hudební doprovod: Václav Tobrman

Pavla Haluzová
PR 321jedem!
e-mail: pavla@321jedem.cz

 

 

 

Podobné příspěvky

Pavel Jerman – Třetím okem/ Faustův dům

Redakce

EVA PILAROVÁ SLAVÍ 80!

Jaroslav Hauer

Valdemar on the Run v novém klipu malují příběh o splynutí dvou uměleckých duší

Redakce