Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce Zprávy z Prahy

Jak dneska vypadají Holki? A proč Leoš Mareš?

Už dávno nejsou žádné holky, přesto téměř nezestárly. Členky dívčí skupiny Holki se totiž za posledních dvacet let téměř nezměnily. O tom se jejich fanoušci mohou mimochodem přesvědčit již tento pátek v letním kině v Příbrami, kde vystoupí v rámci Summer party.

Když je před 21 lety dával Peter Fider dohroamdy, ani jednu z nich by nenapadlo, že spolu budou vystopovat tak dlouho. V roce 2003 se sice na pět let kvůli odchodu Kláry Kolomazníkové rozpadly, posledních dvanáct let ale Radana Labajová, Nikola Šobichová a Kateřina Brzobohatá vystupují a o koncerty nouzi rozhodně nemají. Již tento pátek totiž v letním kině v Příbrami vystoupí na jednom pódiu s Leošem Marešem a Pavlem Calltou.

“Na tohle vystoupení se těšíme hrozně moc. Hlavně na kluky,” přiznávají jednohlasně Holki, které slibují, že kromě novinek zazní i jejich největší hity. “Fanoušci nejraději slyší naše staré songy, což chápeme. My se ale nevzdáváme a tvoříme pořád nové songy. Ty nejznámější ale zazní. Lidé je mají stále rádi a my si je také rádi zazpíváme. Určitě tak nebudou chybět skladby Už mi nevolej, Vzpomínky zůstanou a další,” slibují Holki, které svého času patřily mezi nejslavnější české hudební uskupení.

“Bylo to rychlé, divoké, ale super. Užívaly jsem si slávu a pozornost,” říkají zbývající tři členky kapely Holki, které můžete již tento pátek potkat na Summmer party v letním kině v Příbrami. A posledních pár vstupenek je stále v prodeji.

https://www.ticketstream.cz/akce/leos-mares-136083

Foto Archiv Holki

 

Podobné příspěvky

Zvířata v pražské ZOO si pochutnají na vánočním smrku ze Staroměstského náměstí

Šebík

Chceme-li podstatně lepší podmínky pro výrobu potravin, musí se DPH vrátit na 10 procent

Redakce

Mig 21 vydávají videoklip k nové písni TěsněVedleSebe

Jaroslav Hauer