Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Koncert PORTSMOUTH na Střeleckém ostrově

Na Střeleckém ostrově zahrají žáci prestižní britské školy Portsmouth Grammar School

Na Střeleckém ostrově zahrají žáci prestižní Britské školy Portsmouth Grammar School

Podobně jako v loňském roce přivítá pražský Střelecký ostrov prestižní školní orchestr z Velké Británie. Letos se můžete těšit na dechové soubory Portsmouth Grammar School a interpretaci slavných filmových a muzikálových melodií. Koncert proběhne v pátek 21. července od 16 hodin.

Na co se mohou návštěvnící těšit

„Diváci se mohou těšit na junirorní a seniorní soubory, které v rámci Letňáku – Léta pro Pražany předvedou známé melodie z řady filmů a muzikálů. Portsmouth Grammar School je přední edukační denní škola známá pro vynikající výuku, pastorační péči a různé vzdělávací programy v oblasti hudby, divadla, sportu či outdoorových aktivitách.

Škola má jeden společný cíl, aby každý jejich žák byl šťastný a úspěšný v tom, co dělá, a dané nadšení a radost z hudby půjde stoprocentně vidět i na koncertě na Střeláku,“ přibližuje mluvčí produkce letní scény Malostranské besedy na Střeleckém ostrově Tomáš Kopečný.

Pomáhají dětem rozvíjet potenciál

Na Střeleckém ostrově zahrají žáci prestižní britské školy Portsmouth Grammar SchoolPortsmouth Grammar School je rodinná škola, která nabízí vzdělání v několika věkových kategoriích Mají mateřskou školu pro dva a půl až čtyři roky, juniorskou školu pro děti ve věku od čtyř do jedenácti a seniorskou pro studenty ve věku od jedenácti do osmnácti let.

Cílem školy je pomáhat dětem rozvíjet jejich potenciál, mít mezinárodní vyhlídky a být v popředí vývoje v oblasti vzdělávání jako jedna z nejúspěšnějších škol v UK.

Foto archív Portsmouth Grammar School.

ZDROJ: TOPART  MEDIA

 

Podobné příspěvky

Zveme Vás na výstavu / Ludvík Feller / 30. 4. – 19 . 6. 2022

Redakce

Horko? Pojďte třeba na koupaliště Všejany-Vanovice.

Ilja Hynek

Legendární hra Josefa Dvořáka S Pydlou v zádech v Bránickém divadle

Šebík