Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

„Křídla motýlí“ na návsi v Dolních Dunajovicích

Vážené dámy a vážení pánové,

 

dovolte, abychom Vás jménem agentury Martin Production, charitativní organizace Debra ČR z.ú., Jihomoravského kraje a obce Dolní Dunajovice co nejsrdečněji přivítali v sobotu 1. září 2018 v krásném jihomoravském městečku Dolní Dunajovice v rámci půlkulatého 5. ročníku benefičního koncertu  „Křídla motýlí“, jehož výtěžek je určen pro charitativní organizaci Debra ČR, která pomáhá pacientům s nemocí motýlích křídel a sídlí při Kožním oddělení Pediatrické kliniky Fakultní nemocnice v Brně.

 

A teď něco málo k akci samotné………

Již před 5 lety jsme se snažili s naší agenturou Martin Production (www.martinproduction.eu) uvést na „světlo Boží“ na jižní Moravě tento charitativní koncert a setkání v malebných Dolních Dunajovicích, ale jelikož se nesehnal dostatek financí od sponzorů, tak jsme byli nuceni celou benefici přeložit na rok 2014

a tak pevně doufáme, že se nám se všemi, co akci pomáhají, podaří zdárně „vykopnout“ i potřetí tento charitativní den „Křídla motýlí“ v Dolních Dunajovicích.

Hlavním partnerem tohoto setkání se stal Jihomoravský kra, letos poprvé včele s jeho hejtmanem Bohumilem Šimkem, který už dal akci  „zelenou“.

No a koho, že to uvidíte na letošním ročníku benefičního koncertu od 18.00 hodin?:

                                                              5. ročník – 1. září 2018

Z letošních účinkujících se můžete těšit na tato jména: JITKA ZELENKOVÁ, LEONA MACHÁLKOVÁ, MARTIN FRANCE,  CHANTAL POULLAIN, MARTIN MAXA, YVETTA BLANAROVIČOVÁ, SÁMER ISSA, MARTINA BALOGOVÁ, THOMAS PUSKAILER, MILAN ŠATNÍK, ALEC MOMAC, ŠŤASTNÁ POSÁDKA, MUŽSKÝ PĚVECKÝ SBOR DOLNÍ DUNAJOVICE AD.

Podmínkou pro účinkování interpretů na této akci je bezpodmínečně zpívání na živo a to buď na halfplayback nebo s muzikanty. Vstupenky za 200,- Kč je možné zakoupit v sítích Ticketlive – www.ticketlive.cz nebo přímo v den konání koncertu přímo na místě. Děti do 8 let vstup na koncert zdarma.

Pár informací k charitativní organizaci DEBRA ČR, z.ú.

Charitativní organizace DEBRA ČR je organizace, která byla založena v roce 2004. Zařadila se tak jako 32. organizace DEBRA do mezinárodního uskupení DEBRA INTERNATIONAL. DEBRA ČR sídlí ve Fakultní nemocnici Brno, na Pracovišti dětské medicíny, kde úzce spolupracuje s Klinickým EB Centrem, které sídlí při Kožním oddělení Pediatrické kliniky FN Brno.

DEBRA ČR spolupracuje s řadou partnerů z řad státních institucí, nadací, komerčních firem a odborných společností. Sympatizanty je také řada osobností z oblasti zdravotnické i mimo ni. Patronkou organizace a velikou podporou je herečka Jitka Čvančarová.

Již dvanáct let pomáhá tato organizace lidem s nemocí motýlích křídel prožít co nejvíce, trpět přitom co nejméně.

Děkujeme vám všem, kteří společně s námi podpoříte benefiční koncert „Křídla motýlí“ v Dolních Dunajovicích.

Vítejte na 5. ročníku benefičního koncertu „Křídla motýlí“ v Dolních Dunajovicích v roce 2018 a držte nám při jeho realizaci pěsti a hlavně, kdo se akce zúčastní, nechť přiveze dobrou náladu a ať nám všem přeje ten den taky fajn počasí.

Na setkání s Vámi v Dolních Dunajovicích 1. září 2018 se těší agentura Martin Production, hlavní producent koncertu Martin France, Jihomoravský kraj a DEBRA ČR z.ú..

Podobné příspěvky

HUDBA NAPŘÍČ STALETÍMI (oslava 70.narozenin skladatele Jiřího Temla)

Šebík

Balet Amerikana III, který se koná 11. 2. 2015 ve Státní Opeře v Praze

Šebík

HARMONY PRAGUE OPĚT NA NOVOMĚSTSKÉ RADNICI

Šebík