Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Malostranské besedě jubilejních 10 let na scéně

 

Praha, 29. září 2016 – Mladá pražská kapela Špuntkvaně oslaví v pátek 30. září v Malostranské besedě deset let své existence. K této příležitosti chystá pro své fanoušky koncert s mnoha překvapeními a hosty v čele se spřátelenou skupinou The Radicals. Koncert startuje ve 20,30 hodin.

„Pětice mladých muzikantů je na české hudební scéně celkem specifická. Ve své tvorbě mísí klasický český punk s rockovými riffy a popovými aranžemi, které místy ozvláštní i dalšími žánry. Jednoduše tzv. půlpunk. Punkové razanci ulevují melodické pasáže, které se leckdy pohybují na pomezí psychadelických prvků z 60. let minulého století. A to vše zastřešeno neutuchající energií, se kterou jdou do každého koncertu,“ popisuje šéf produkce Malostranské besedy David Dvořák.

Kapela Špuntkvaně vznikla v roce 2006. V současné době hraje ve složení Martin Vodehnal (texty, zpěv, kytara), Luboš Trnka (kytara), Adam Baštař (basová kytara), Matyáš Paur (bicí, zpěv) a Markéta Krutská (příčná flétna, melodika). S kapelou dále často hostují různí muzikanti na dechové nástroje. V loňském roce vydali svou debutovou desku.

„Koncert je oslavou nejen 10 let kapely, ale současně i oslavou zpěvákových a bubeníkových 30. narozenin. Bude to jednoduše velká párty plná hudby a zábavy. Vstupenky na koncert i následnou after party, o kterou se postará DJ IA, stojí 120 korun“ dodává David Dvořák.

ZDROJ : TOPART MEDIA

Podobné příspěvky

Už 205 let společně tvoříme Národní muzeum

Redakce

Planetárium aneb zábavná cesta k vědě pro celou rodinu

Redakce

„Já zkrátka tančím, jak Sandra píská“

Redakce