Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce Tiskové Zprávy Zprávy z Prahy

Módní výstava GRACE'N'GLAMOUR nově v Novoměstské radnici …

Ve čtvrtek 14. května od 14,00 do 20,00 hodin se sály Novoměstské radnice na Karlovo náměstí v Praze změní ve velkou nákupní galerii módy. Je nejvyšší čas poznamenat si toto datum do diáře jako den, kdy se již po sedmé uskuteční prodejní módní událost Grace’n’Glamour, na které se setkáte tváří v tvář s velmi známými i začínajícími českými módními designéry a jejich aktuálními kolekcemi.

Na místě si můžete vyzkoušet, nechat poradit, nakoupit nebo se jen inspirovat originalitou jejich tvorby. Každý z modelů vás okouzlí a nadlouho bude zaujímat čestné místo ve vaší skříni. Sami se přesvědčíte, že originalita a umění českých designérů není synonymum pro díru ve vaší peněžence a že úchvatné a nadčasové kousky nemusíte hledat mezi zahraničními značkami. Dialogy o módě, při kterých si s vystavujícími bude povídat patron akce, herec a moderátor Jan Čenský, vám osobnosti české módní scény představí zblízka.

Mezi více než dvaceti vystavujícími se setkáte s Kateřinou Geislerovou, Markétou Kopeckou, Janou Minaříkovou, Eliškou Tomkovou, Jaroslavou Procházkovou a šperkaři Věrou Novákovou a Michalem Kadaníkem.

Poprvé se představí značka DesignLabut, založená Martinem Labutěm, který bude prezentovat autorský užitkový design v podobě sofistikovaného štendru pro návrháře, vytvořeného speciálně pro Grace’n’Glamour.

móda Natáshe * Markéta Kopecká * Jana Minaříková * Jaroslava Procházková * Dita Bednářová * Kateřina Geislerová * La Femme Mimi * Elisha * Jaroslava Sedláčková * Yoka Sola * Chercher * Iveta Pecuchová * Land Kay * Ditafil

šperk Michal Kadaník * Věra Nováková * Alena Heinrichová / Jewelry by Adrianet * Lucie Řezbová / Mju. * Kateřina Sochorová * Honza Horníček * Adéla Kodoňová

doplňky Alena Bělíková/ LA MODE DE BOHEME * Michaela Olehlová / MiOL* Optik Žilka .
design LabutDesign

vstupenka: 100 Kč www.gracenglamour.cz
zdrouj: NOVOMĚSTSKÁ RADNICE


Podobné příspěvky

Originální vánoční dárek nabízí AUTODROM Most

Redakce

Mezinárodní Erotický veletrh Erofest oslavil již páté výročí

Redakce

Dukovany mají první „jadernou“ rychlodobíjecí stanici

Redakce