Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce Zprávy Pražského magazínu

Nahé ženy opět v Praze. Vrací se kontroverzní výstava, která pobouřila Česko

Když Slovák Mário Petreje vloni poprvé v České republice uspořádal Výstavu skutečných nahých žen, rozdělil tuzemsko na dva tábory. Jedna část obyvatelstva se cítila pohoršeně a výstavu odsuzovala, druhá část naopak výstavu vítala. Nakonec nejkontroverznější výstavu na světě navštívilo během pouhých 18 hodin více, než 1500 návštěvníků. Nyní se výstava vrací opět do Česka! Letos naposledy!

V roce 2016 se v hlavě Mária Petreje zrodil nápad uspořádat v „konzervativním“ slovenském prostředí nejodvážnější výstavu v historii – Výstavu skutečných nahých žen VOAYER. Jak sám říká, nahota je dnes běžnější v online světě, než v realitě. A tak jako sex, i nahotu jiných bytostí, prožíváme v plné přítomnosti. Proto je jediným a podstatným cílem výstav VOAYER zprostředkování vzrušujícího zážitku z přítomného okamžiku.

Po slovenském úspěchu se rozhodl výstavu uspořádat také v Česku, a to vloni. Během tří dnů výstavu navštívilo více, než 1500 návštěvníků. Slovenský organizátor Mário Petreje se nejen pro velký úspěch výstavy, ale také po mnoha pozitivních reakcí návštěvníků, rozhodl uspořádat tuto výstavu v ČR opět a naposledy!

Vyhlédl si pro tento účel prostory pražského Tančícího domu, kde se celoročně pořádají různé vernisáže a výstavy. Poslední výstava skutečných nahých žen se uskuteční 17. – 21. dubna 2018 v Galerii Tančícího domu.

Každý výstavní den se svlékne 13 nových modelek, které si návštěvníci budou moci nejen prohlédnout, ale některých se dokonce i dotýkat. Pokud se tedy návštěvník rozhodne navštívit výstavu po všech pět dnů, může se těšit celkem na 65 skutečných nahých žen v různých polohách.

„Budou-li se chtít některé návštěvnice během výstavy svléknout a vytvořit si tak jedinečný celoživotní zážitek, stačí, když o tuto možnost požádají jednoho z pořadatelů,“ říká slovenský organizátor Mário Petreje, který má v plánu budoucnu s výstavou navštívit i další země.

“Výstava VOAYER vzbudila loni v hlavním městě velký zájem. Galerie Tančící dům již v minulosti pořádala výstavy erotických děl Káji Saudka či Sexplicit, z tohoto důvodu jsme se rozhodli do Tančícího domu umístit i kontroverzní erotickou výstavu VOAYER,” vysvětluje ředitel Galerie Tančícího domu Robert Vůjtek.

Tak, jako vloni, i letos, si budou moci, během této výstavy, návštěvníci prohlédnout „zakázaná“ díla uznávaného fotografa Petra Jedináka, který fotografuje ženské orgasmy technikou zvanou ambrotypie – jedná se o jeden z nejstarších fotografických procesů, objevený v roce 1851.

Vstupenky jsou k dispozici v síti TicketPortal zde: https://www.ticketportal.cz/Event/VOAYER_POSLEDNI_VYSTAVA_SKUTECNYCH_NAHYCH_ZEN

Podobné příspěvky

Koncert Bohuše Matuše a Hynka Tomma se uskuteční 6. Května v Divadle u Hasičů

Redakce

V Dukovanech předvedou světovou premiéru promítání filmu na chladicí věž

Redakce

Léto na STŘELECKÉM OSTROVĚ

Šebík