Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Navštivte STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY!

stribrne dny

Lámete hlavu, kde získat inspiraci a zároveň i nakoupit zbývající vánoční dárky, máme pro vás řešení! STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY jsou letos již 13. ročníkem úspěšného veletrhu dárků, dekorací a spotřebního zboží. Srdečně vás proto zveme 8.11. prosince na letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA, kde vás osloví tisíce tipů na vánoční dárky, zábavný program pro celou rodinu i velká řada vánočních lahůdek.

vanocni-veletrhNápadité dárky, vánoční atmosféra, ABBA STARS i Dáda s Felixem

Veletrh specializovaný na nejoblíbenější svátky v roce má každý rok co nabídnout, a proto se také těší velké návštěvnosti. Letos vás čeká 250 stánků s širokou škálou zboží od českých i zahraničních výrobců. Slavnostní doprovodný program nabídne známé umělce. Pod Strom splněných přání bude možné pokládat dárky pro děti z dětských domovů.

Ochutnejte tradiční cukroví ​​​​​​​i zajímavý netradiční „pivní svařák“

Kolem Vánoc bývá zvykem rozmazlovat své mlsné jazýčky a jejich chuťové pohárky. Ve​​​​​​ Vstupní hale II se bude proto jíst, pít a ochutnávat vše, co alespoň trochu připomíná Vánoce. Návštěvníkům budou nabízena tradiční jídla, vánoční cukroví, makronky, koláče, záviny, vína a medoviny, káva a čaje, ale také třeba francouzské speciality, čepované pivo a „pivní svařák“.

S blížícím se koncem roku chceme poděkovat vystavovatelům i návštěvníkům našich veletrhů a výstav. Díky vám jsme největší a nejúspěšnější veletržní areál v Čechách. Užijte si Vánoce se vším, co k nim patří, a načerpejte klid a sílu do roku 2023.

www.pvaexpo.cz

 

Podobné příspěvky

Pekelný ostrov 2018: Vyrazte na rocková open-air festival!

Šebík

Rekonstrukce bitvy na Bílé hoře proběhne o víkendu 19. a 20. září 2020

Redakce

Galerie Jaroslava Fragnera představí práce atelieru udržitelné architektury White Arkitekter

Redakce